Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 13 extra, 2020

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Vi kommer i fortsättningen att skicka ut snabba nyheter via e-post. Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!


Vad händer i dessa Coronatider?

Från och med måndagen den 30 mars och tills vidare är alla våra aktiviteter i hela Halland inställda. Men Gun på kansliet är på plats som vanligt. Måndag till torsdag kl 9–15. Hon tar gärna emot besök, men bara om du är frisk!
Ett tips från Gun: ”I virustider för alla som sitter hemma: Släktforska! Leta kul bilder, kul namn, med mera! Mejla dom gärna till kansliet, så kan vi göra ett litet galleri!”
De kurser som pågår ställs in tills vidare. Datum för de kurstillfällen som återstår meddelas senare.
Självklart kommer vi fortlöpande att informera om vad som händer i vår förening via nyhetsbrev, hemsidan och Facebook.


Hallands Befolkning

Medlemsportalen har nyligen uppdaterats. Hela 82 000 nya poster har kommit till i Hallands befolkning och 5 000 nya poster i Emigrantdatabasen. Kanske har det tillkommit poster i just de församlingar som du forskar i? Du kan lätt se vad som ingår i Hallands befolkning 2020 på vår hemsida https://www.hallandsslaktforskare.se/hallands-forsamlingar/
Klicka på den församling som du är intresserad av.

Så här i Coronatider när du ändå är hemma och inget har att göra, så behöver vi hjälp med avskrivningar. Passa på att hjälpa föreningen! Är du intresserad? Ta kontakt med Ulf Josefsson, tel 0708-374540 eller mejla ugb430.josefsson@bredband.net.


Aktivitetskalender

Ha gärna koll på Aktivitetskalendern om vad som händer i föreningen framöver.


Facebookgrupper

Du vet väl att Hallands Släktforskarförening finns på Facebook – gilla och följ oss gärna där!
Vi kan tipsa om att det finns fler Facebookgrupper med anknytning till halländsk släktforskning. ”Släktforskning Falkenberg & Varberg” och ”Halländska rötter” är ett par av dem.


Swish

Använd gärna Swish vid betalning till Hallands Släktforskarförening.

Vi har Swish-nummer 123 65 52 780. Eller skanna QR-koden så kommer uppgifterna in direkt.


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!


Läs tidigare nyhetsbrev här! Nyhetsbrev


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.