Klicka här för att öppna nyhetsbrevet i ett nytt fönster.
Not that good at Swedish? Let Google translate the newsletter into English or Danish!

GRC

Lite ljus i coronamörkret!

GRC anpassar rutinerna för att kunna fullfölja kalendern som planerat.

Ingen har väl missat att det är ett virus som sprider sig snabbt runt jordklotet... Många länder har tagit till mer eller mindre extrema åtgärder för att minska spridningen. Bl.a. har alla typer av semesterresor kollektivt blivit inställda. I Sverige har alla arrangemang med fler än 500 deltagande personer förbjudits, vilket gör det svårt eller omöjligt att gå på teater, bio, idrottsmatcher o.dyl.

Vad finns det nu då för roliga saker kvar att göra för att pigga upp sig?? Jo, man kan faktiskt fortfarande ta bilen och köra på något av våra bankörningsevent! Bensinen är ju dessutom billigare än på länge... Eftersom GRCs event inte är publika utan enbart öppna för max ca 70 deltagare, ligger vi långt under den nu lagstadgade maxgränsen. För att vara på den säkra sidan har vi dessutom vidtagit ett gäng extra säkerhetsåtgärder. Vi har bl.a. investerat i ett kölappssystem - för att undvika intima köer till incheckningen kan nu var och en välja att vänta på sin tur i lugn och ro antingen inomhus eller utomhus. Vi har även investerat i ett system för att skicka ut digitala kontrakt, vilket innebär att de ansvarsfriskrivelser som alla deltagare normalt sett signerar på plats på papper nu istället kan skickas ut digitalt i förväg och även signeras digitalt. Även samtliga punkter i förarmötet kommer att skickas ut innan eventet via email, så att man kan studera dessa i förväg istället för på vårt vanliga förarmöte. Istället kommer vi bara att hålla ett kortare förarmöte - utomhus. Vidare kommer vi även att erbjuda take away lunch, som kan ätas lagom privat även utomhus eller i bilen.

För att allt ska gå så smidigt och snabbt som möjligt är det nu extra viktigt att anmäla sig i god tid. Om du anmäler dig minst en vecka innan respektive event får du både ett lite lägre pris och har tid att ta emot och signera de digitala dokumenten i förväg. Det går fortfarande att betala på plats med kort eller kontanter, men förbetalning via Swish eller BankGiro är att föredra.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande extra god hygien och vi uppmanar våra kunder att avstå från att åka på eventet om man har några symptom i form av feber och/eller hosta etc. Det finns fortfarande gott om möjligheter att köra bana även senare under säsongen, för dig som är hostig...

Kölappssystem

Kölappssystem

Hamburgare

Take away lunch

Knutstorp & Mantorp först ut

Våren är här - bara en dryg vecka kvar!

Fredag den 3 april erbjuder vi årets första körning på Ring Knutstorp i Skåne. Pris: 2600 SEK för en heldags körning eller 1400 SEK för en halvdags körning om du betalar minst en vecka i förväg.
INFO / ANMÄLAN

Skärtorsdag den 9 april erbjuder vi vårkörning på Mantorp Park utanför Linköping. Pris: 2200 SEK för en heldags körning eller 1200 SEK för en halvdags körning om du betalar minst en vecka i förväg. OBS! Detta är en "bullerdag" då även högljudda bilar är välkomna!
INFO / ANMÄLAN

Vår populära helgresa till Gotland inkluderar allt som man behöver: Färja, hotell, god mat och dryck samt själva bankörningen på Sveriges roligaste racingbana. Och inte minst trevligt sällskap! 9 maj går första turen. Paketpris från 8400 SEK (för en person) eller 10.400 SEK (för två personer) om du betalar minst en månad i förväg.
INFO / ANMÄLAN

GRC film @ Knutstorp
Klicka på bilden ovan för att se hur en Track Day med GRC kan gå till. Filmat på Ring Knutstorp i september 2018. (Länk till Youtube.)

Få professionell hjälp att hantera din bil...

Vår duktiga instruktör Robert Serwanski kommer att finnas med oss som vanligt på våra (fyra) event på Ring Knutstorp. Du kan boka ett halvtimmas pass med honom för 750 kr - eller två pass för 1250 kr. Vi har även speciella nybörjarerbjudanden för dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet av bankörning.

Läs mer om dessa på hemsidan.
OBS! Begränsat antal platser - först till kvarn...


Nu finns GRC även på Instagram (grc.sverige):

www.instagram.com/grc.sverige
Passa på att följa oss där också för ännu fler bilder och annan snabbinfo...

Instagram

Är du sugen på att köra men saknar bil?

Normalt sett måste man alltid ha med sig en egen bil att köra till våra event. Nu kan vi dock via en samarbetspartner erbjuda bankörning även för dig som helt saknar bankörningsbil. Du kan alltså hyra en bil över dagen som du kör på banan. Till att börja med är det långloppspreppade Peugeot 206 GTI / RC som erbjuds. Prisexempel: Heldag på Ring Knutstorp kostar 6900 kr i bilhyra + ordinarie avgift för bankörningen. Bilen står redo i depån och väntar och uthyraren finns tillgänglig med stöd och support under dagen. Skicka ett email till info@grc.as om du är intresserad av mer information om biluthyrningen! OBS! Begränsat antal hyrbilar - först till kvarn...

Anmälan och betalning

Liksom förra året använder vi oss av Google-formulär för att anmäla sig till våra event. Dessa är mobilanpassade och kräver inte någon inloggning eller användarkonto. Klicka på länken på respektive eventsida på AutoiLife för att komma vidare till anmälningsformuläret för respektive event. Det går även bra att anmäla sig via email för den som vill.

Vad gäller betalning så kan du likt tidigare välja mellan att betala i förväg via Swish eller BankGiro alternativt betala på plats med kort eller kontanter. Kvitto på betalningen får man vid incheckningen. Alla event kan även faktureras för den som vill. (Gäller endast till företag.) Meddela oss i så fall om vi ska skicka en faktura. Likt tidigare erbjuder vi även olika prisnivåer där vi premierar dem som är ute i god tid med ett lägre pris.

Om man betalar i förväg är betalning och anmälan bindande och man kan då inte få tillbaka några pengar om man får förhinder och inte kan komma. Väljer man istället att betala på plats har man inget betalningskrav om man har anmält sig men inte kan komma. Men å andra sidan får man då istället betala ett lite högre pris.

  1. Billigast pris får man om man anmäler sig och betalar in deltagaravgiften minst en månad innan eventet.
  2. Ordinarie pris förutsätter att man anmäler sig och betalar in deltagaravgiften minst en vecka innan eventet.
  3. Det går bra att anmäla sig ända fram till själva eventdagen - under förutsättning att det finns plats kvar. Men om man betalar på plats eller förbetalar mindre än en vecka i förväg blir det en lite dyrare prislapp.

Alla övriga villkor och regler hittar du även på hemsidan.

Kalender 2020

Klicka på respektive eventnamn för info och anmälan.

2020-01-31
Funäsdalen ICE

2020-04-03
Ring Knutstorp

2020-04-09
Mantorp Park

2020-05-09
Gotland Ring

2020-05-20
Ring Knutstorp

2020-07-10
Gelleråsen

2020-07-30
Ring Knutstorp

2020-09-19
Gotland Ring

2020-09-25
Ring Knutstorp

Mer info om samtliga event hittar du på hemsidan:
www.autolife.se/grc/events


Porsche
Saab
Corvette

Hemsida

Besök gärna vår hemsida på AutoLife! Där hittar du mer information om GRC och våra event.
www.autolife.se/grc


Facebook

Besök gärna och gilla vår sida på Facebook! Det är snabbaste och enklaste sättet att hålla koll på våra event inkl. länkar till alla bilder från eventen.

Ibland kommer vi även att lägga ut några specialerbjudanden som kommer att vara unika för våra Facebook-följare.

Du kan även dela detta nyhetsbrev på Facebook!


Extraljus

BMW med extraljus

Såhär i den mörka årstiden är det viktigt med bra belysning när man är ute och kör om kvällarna. Vi rekommenderar extraljusen Vision X från Rindab, som finns i flertalet olika storlekar och utföranden. Extraljus med högsta kvalitet och starkast ljusflöde! Måste testas...

Behöver du hjälp med monteringen (på Ekerö, Stockholm) kan Backes Ljudbyggeri hjälpa till!


Sponsorer

Rindab Extraljus
Millway
Backes Ljudbyggeri
AutoLife
DriftBox
ES Kassasystem

GRC har anordnat bankörningsdagar för bilar sedan 2004. Alla är välkomna till GRC's event, oavsett bilmodell och oavsett tidigare erfarenheter av racingbanor. Vi kan även hjälpa till med spårval och körteknik för dem som vill. Du behöver inte betala för något medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på. Alla aktiviteter kan faktureras, för den som så önskar. Hos oss kan du testa gränserna för dig och din bil under lagliga och säkra omständigheter. Mycket nöje och maximal körtid utlovas! Välkommen!

Bästa hälsningar från
GRC - Gentlemen Racing Club

Erik Jirhall & Paul Olin  -  info@grc.as

Du får detta nyhetsbrev eftersom vi tror att du är intresserad av bilar och bankörning...
 Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från oss - klicka här.
Vill du tipsa en kompis om vårt nyhetsbrev - klicka här.