Uutiskirje uusimmilla uutisilla. Ongelma uutiskirjeen näyttämisessä?   Se det i webbläsaren.

Maj är nu snart här med varmare väder och soligare dagar. Nu är det dags att byta ut den rika fuktkrämen mot en lättare och även ge huden en vårstädning. Kom in på en ESSE DETOX ansiktsbehandling så uppdaterar vi din hudvårdsrutin och gör en utrensning av din hud samt boostar den med vitaminer, antioxidanter och fukt.  Din hud kommer vara redo för allt som sommaren har att erbjuda. Välkommen in!

 

Om du bokar in dig för en Esse Detox under maj månad, får du 50% rabatt på sockring av vader.


Vi har trevliga nyheter åt er! Vi har nu öppet salongen, men med vissa begränsningar

Ni kan nu boka in kosmetolog behandlingar till Natalie och Laura. Vi fortsätter med försiktighetsåtgärderna och butiken är fortfarande stängd, men ni har nu möjlighet att boka in 15 min personliga shoppingtider där ni kan shoppa ensamma i butiken.

Om du vill ha hjälp med att hitta rätta produkterna för just din hud, kan du boka in en 15 min konsultationstid till Natalie eller Laura. Ni kan även fortsätta beställa produkter i vår webbshop och vi fortsätter med avhämtningstiderna i butiken.

Frisörtjänsterna håller ännu stängt tillsvidare. Mera info om detta inom kort.

Vi fortsätter med försiktighetsåtgärderna och vi följer strikt THL:s och regeringens rekommendationer. För att ni kunder skall känna er så trygga som möjligt under denna tid när ni besöker salongen, utför vi alla behandlingar med munskydd och engångshandskar. Vi vistas inte många i samma utrymme, butiken har öppet enbart vid privata shoppingtider och under avhämtnings tiderna. Vi städar och desinficerar regelbundet, vi kommer inte till jobbet vid sjukdomssymtom och vi tar heller inte emot kunder med sjukdomssymtom eller som tillhör riskgrupperna.

Tidsbokning sker via nätet eller genom att ringa, och du kan avboka din tid genom att maila eller ringa oss. Ta kontakt ifall du inte hittar en tid som passar, så ser vi ut en tid för dig.

Välkommen på behandling, om du är frisk!


Order & Pick Up - Beställ via webbshoppen, kom o hämta till Kika’s

Du kan nu enkelt förhandsbeställa produkter via vår webbshop, och sen komma och hämta dem på utsatta tidpunkter. Utan att ens behöva komma in till butiken.

Så här går det till:
1. Gå in på www.kikas.fi och välj webbshop.
2. Lägg till de produkter du önskar köpa till din varukorg.
3. Välj avhämtning från butiken och välj sedan en betalningsmetod som passar dig.
4. Du får en orderbekräftelse med en ordernummer till din e-post, som du sen visar upp när du hämtar ut beställningen (obs! om du inte hittar orderbekräftelsen i din inkorg, kolla skräpposten).
5. Kom och hämta din färdigt paketerade beställning från vårt inglasade vindfång. Vid avhämtning visar du upp ordernumret. Nedan ser du vilka dagar och tider du kan avhämta produkterna.

 

Avhämtningstider:
Måndagar kl. 16-17
Onsdagar kl. 11-12
Fredagar kl. 16-17                             (Ingen avhämtning 1.5)

Obs! Gör din beställning senast 2 timmar innan önskad avhämtningstidpunkt, för att säkerställa att du får din beställning.

Om du har frågor kring detta eller behöver hjälp, är du välkommen att ringa oss på 044 970 2893. Vi försöker vara tillgängliga så mycket som möjligt, och om vi inte svarar ringer vi upp dig. Du kan även maila oss på info@kikas.fi.

Du kan självklart som tidigare även välja andra leveranssätt via webbshoppen.


Om du vill ha släta fina ben i sommar är det dags att börja sockra nu!

Fram till 31. får du sockring av armhålorna kostnadsfritt i samband med sockring av vaderna.


Bio Sculpture - Ett hälsosammare alternativ till nagelvård

Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Nageln blir stark men flexibel med ett naturligt utseende. Detta är det enda nagelsystemet i världen som är kliniskt testat. Testet har gjorts av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt och Parexel gav Bio Sculpture den högsta ratingen – 5 stjärnor, som ett effektivt och hälsovänligt nagelsystem.

Den flexibla och naturliga serien stöder den naturliga tillväxten av den egna nageln och skadar den inte i något skede av arbetet. Ingen primer eller aktivator används och förlängningarna görs utan lim med bara gel, och vid behov med silk. Vi kan på så sätt undvika extra allergener och erbjuda ett hälsosammare och skonsammare sätt att ta hand om dina naglar. Eftersom gelen kan lösas upp utan att filas, så är Bio Sculpture nästan helt dammfritt. Gel Removern löser upp gelen från nageln på ca 20 minuter. Produkterna har inte testats på djur och är även lämpliga för veganer.

Med Bio Sculpture kan vi fixa dina naglar vackra inför alla tillfällen!

Dessa priser gäller t.o.m. 31.5:

Gelförstärkning av egen nagel, utan färg 55€

Gelförstärkning av egen nagel, med färg 65€

Gelnagel förlängning 95€

Du kan boka din Bio Sculpture tid till Natalie och Laura.


Starkare, friskare och vackrare fransar och bryn med Yumi

Med Yumi Lashes och Brows kan vi erbjuda ett hälsosammare och mera vårdande alternativ till fransböjning och brynlaminering.

Yumi Lashes är inte som vanliga lash lifts som torkar ut och skadar dina egna fransar, utan Yumi Lashes är en keratinbehandling som vårdar dina egna fransar och får dem att se långa och fylliga ut. Detta är en snäll behandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig, och den innehåller varken starka kemikalier eller hormoner. Behandlingen ger omedelbar effekt och varar i 8-12 veckor.

Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Du kommer alltså efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) se att fransarns längd, kvalité och kvantitet avsevärt förbättrats. Ämnena vi använder innehåller bland annat aloevera, glycerin, mandelolja och B5 vitamin.

Yumi Brows är en ögonbrynslaminering som fixerar ögonbrynens hårstrån i riktning uppåt. Detta för att få dem att se fylligare ut. I behandlingen förses stråna med vitaminer och keratin för att göra dem fylligare och starkare. Behandlingen avslutas med att färga stråna och laminera. 

Denna behandling är perfekt för dig som har bryn som är långa, messiga, krulliga, fallna eller med hår som växer åt olika håll. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och hjälper till att rama in ansiktet med fokus på ögonen. Behandlingen håller 4-8 veckor.

Innan dessa behandlingar kan du tänka på att komma osminkad och ren till behandlingen, för att vi skall hinna utföra behandlingen under utsatt tid.

Efter behandlingarna bör du undvika att blöta ögonbrynen inom de närmaste 24-48 timmarna. Detta för att keratinet ska hinna sätta sig ordentligt.  

Du kan boka tid för Yumi Lashes och Brows till våra kosmetologer Natalie eller Laura.


Just nu har vi även många fina erbjudanden i webbshoppen

Du kan välja mellan att beställa produkterna via webbshoppen med valfritt betalnings- och leveranssätt, eller att boka in en shoppingtid i butiken via vårt tidsbokningssystem.

Esse Skincare

1. Esse erbjuder nu produktpaket där du får en av fyra produkter som gåva. Som alternativ finns dessa kombinationer:

- Esse Probiotic

- Esse Sensitive Hydro

- Esse Sensitive Nourish

- Esse Core

- Esse Hand care

Du kan bekanta dig med paketen i vår webbshop. Ikraft t.o.m. 31.5.

 

2. Köp två Esse produkter, så får du en Esse Body Butter som gåva. Ikraft t.o.m. 31.5.

 

Inika Organic

Köp två produkter, så får du ett solpuder i nyansen Sunkissed som gåva. Ikraft t.o.m. 31.5.

Rädda kvalitéts kosmetika outleten fortsätter

Outleten fortsätter tillsvidare och nu säljer vi bort alla dessa produkter för -50%. Det finns ännu mycket kvar, så passa på att rädda kvalitets kosmetika och annat till förmånliga priser! En del av produkterna kan även beställas via vår webbshop. Boka in en privat shoppingtid via vår webbsida om du vill handla i butiken.


Har du ett presentkort som håller på att gå ut, eller funderar du på att köpa ett?

Du kan vara lugn - vi förlänger giltighetstiden på ALLA presentkort

Om du har ett presentkort som går ut inom kort, och du funderar på om du kommer kunna använda det nu p.g.a. Corona situationen, så behöver du inte vara orolig. Vi förlänger giltighetstiden på alla öppna och nya presentkort, så att du säkert hinner använda ditt presentkort. Vi har förlängt giltighetstiden på alla nya presentkort till ett år, och vid behov förlänger vi de ännu mera. Alla öppna presentkort som går ut, går bra att använda när vi har öppet igen och när det passar dig.

Alltså - om du har ett presentkort till Kika´s så behöver du inte vara orolig att du inte skulle hinna använda det!

Kom ihåg att morsdag ligger runt hörnet, och ett presentkort till Kika´s är en uppskattad gåva. Varför inte passa på och köpa ett presentkort på en av våra duo behandlingar åt dig själv och mamma att avnjuta med kvalitetstid tillsammans?


I enlighet med den lagstadgade GDPR policyn har vi uppdaterat hemsidan med vår dataskydds- och personuppgiftspolicy. Detta för att du ska känna dig trygg, att även i framtiden kunna kontaktas av oss på Kika's i marknadsföringssyfte, samt ta del av våra hjärtliga erbjudanden. Vi ber dig följa länken för att läsa mera här

Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

Saat tämä uutiskirjeen koska olet asiakkaamme tai koska olet tilannut uutiskirjeemme. Jos haluat perua tilauksen, klicka här.