Nu är det läge att vässa dina mentala superkrafter med distansutbildningar!

Grymt bra erbjudande till dig!

Är du orolig för hälsan, framtiden och jobbet nu i denna svåra stund med virusutbrottet?

Har du mer tid eftersom du behöver distansera dig från sociala kontakter, eller är utan uppdrag och jobb?

Behöver du träna upp din mentala tuffhet, så du har mer flexibilitet i dina tankar och kan se nya lösningar i tuffa situation?

Ett talesätt säger att en drake lyfter i motvind, och inte i medvind? Har du någonsin fått en drake att lyfta i medvind?

I en tid som denna är det viktigt att ha mental motståndskraft, och vara mentalt tuffhetstränad för att kunna fatta kloka genomtänkta beslut. Att se till att ha en bra mental hygien, med bra verktyg för att hantera livets motgångar.

Det finns väl ingen av oss som på intet sätt drabbats av detta virusutbrott, som påverkar vår och våra käras hälsa, välmående, vår grundlagsskyddade frihet, samt stora delar av vår företagsvärld. Nu mer än någonsin behöver vi hålla ihop och göra vårt,för med gemensamma krafter hjälpas åt för att snabbast möjligt eliminera smittspridningen och få kontroll på situationen.

För dig som vill träna din mentala motståndskraft, och få verktyg för att hantera din inre stress,få ordning på ditt livspussel och utbilda dig inom mental träning, lämnar vi nu 50 % rabatt på vår berömda kurs i personlig utveckling och självledarskap – PUMT. Denna kurs är steg 1 till att bli Licensierad mental tränare.
Ett dröm yrke.

Sparar 12.375 kr.

Du betalar alltså enbart 12.375 kr inkl. moms i stället för 24.750 

(ange kod corona, och priset gäller mars månad ut.)

Så passa på att beställa hem den nu på ett tryggt och bekvämt sätt, där du får tillgång till vår webplattform Coursio med digitala lektioner,och upplägg. Du får också ett paket med böcker, kurspärmar på posten som kompletterar din digitala inloggning.

Då kan du i din egen takt studera i din hemmiljö när det passar dig, och med ett tydligt upplägg, där du får personlig feedback av vår examinator för varje delkurs.


Nyhet Stressless by Unestål - onlineutbildning nu 50%

Ett 60 dagars program där du tränar mentalt med våra unika mentala träningsprogram, gör vardagsövningar med reflektioner, arbetsuppgifter där du arbetar med en uppgift varje dag.

Programmet tar cirka 15-20 minuter per dag, och du tränar när det passar dig via Coursio.

Normalpris 995 kr inkl. moms nu 50 % rabatt, ange kod corona så betalar du 497,50 för utbildningen. Priset gäller mars månad ut.

Är du företagsledare och vill ha stressless till dina anställda, hör av dig så får du offert.


Varsågod! Gratis Ljudfil till dig

Du blir guidad av Lars-Eric Unestål att programmera in ditt önskade läge i framtiden på tre viktiga områden i livet.

1: arbete / hobby/ skola.

2: Relationer

3: Hälsa

Vi önskar dig lycka och framgång på alla områdena.


Hjälp oss dela detta till nära och kära och till din arbetsplats!

Följ oss i sociala medier

facebookyoutubehomepagelinkedin