Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Löparkalaset 2020

Hej allesammans! Än så länge har det inte kommit några nya beslut ifrån Regeringen gällande sammankomster och vårt mål är att arrangera Löparkalaset 2020. Men det kommer bli ett arrangemang med strikta riktlinjer och där vi alla kommer att behöva ta vårt ansvar för att minska eventuell smittspridning. 

Vi hoppas att ni ser fram emot Löparkalaset och att ni ser positivt på detta. Vi alla kan behöva en dag nu där vi tillsammans får göra det vi älskar. Vi ser fram emot en dag med massa löparglädje! 

Förändringar

Ha med er att allt kan ändras väldigt snabbt nu och förändringar kan ske ända fram till dagen för Löparkalaset den 4 april. 

Nya beslut ifrån Regering och myndigheter kan komma närsom vilket då kan leda till ytterligare ändringar eller att vi får ställa in Löparkalaset. Samma gäller om tävlingsledningen skulle bli sjuka i detta rådande läge, en situation vi hoppas ni har förståelse för.

Så fort vi vet något som leder till en förändring så kontaktar vi er via mejl och vi kommer också att lägga upp dessa nyheter och förändringar i Löparkalasets evenemang på Facebook.  

Avanmälan

Vet du redan nu att du inte kommer att komma till start på Löparkalaset 2020 så meddela gärna oss detta genom att skicka mejl till oss på info@swedenrunners.se

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar men med er info och för oss som arrangör förenklar detta vårt arbete med riskanalysen omkring arrangemanget då vi får en tydligare bild om dagen.

Namnändring kan göras fram till den 28 mars. Läs mer här 


Råd och riktlinjer

Ta del av dom råd och riktlinjer framtagna speciellt för Löparkalaset 2020. Det kan komma både ny info om och fler råd och riktlinjer ju närmre vi kommer datumet för Löparkalaset. 

 • Om ni känner er sjuka, förkylda eller har några som helst symptom stanna hemma.

 • Är någon i din närhet, familj och hushåll sjuka stanna gärna hemma.

 • Tillhör du en riskgrupp enligt Folkhälsomyndigheten överväg en extra gång om det är värt att delta.

 • Om ni under evenemanget får symptom så kontakta omedelbart tävlingsledningen och avbryt ditt deltagande

 • Tvätta alltid händerna med tvål och vatten efter toalettbesök. Använd alltid handsprit vid besök på hyrtoalett

 • Minimera antalet supportrar, max 1 st supporter per deltagare för att säkerställa att vi är under 500 personer.

 • Uppmana era nära och kära att heja på er hemifrån, liveresultat kan följas 
  här
 • Försök i största möjliga mån att hålla avstånd ifrån varandra, framförallt vid registrering, information och vid start av loppet.

 • Undvik all kroppskontakt, highfives, kramar m.m.

 • Om ni har möjlighet hämta gärna ut eran nummerlapp och chip under fredagen den 3/4. Se mer info nedan

 • Handsprit finns på plats men det är en bristvara i Sverige och därför rekommenderar vi och uppmanar er att ta med egen handsprit.

 • Banan är 1,5 kilometer lång och det är tillåtet att stanna och inta energi varsom längs banan och därför rekommenderar vi er att ordna med egen energistation utspritt längs banan för att minska folksamling och eventuell smittspridning i arrangörens energistation. Läs mer nedan

 • Omklädningrum och dusch finns på plats. Men vi rekommenderar er att i största möjliga mån att komma ombytta för att minska antalet personer i omklädningsrum.

Extra åtaganden ifrån tävlingsledningen

 • Möjlighet att hämta ut nummerlapp under fredagen den 3/4 för att minska på antalet personer som hämtar ut nummerlapp lördagen den 4/4. Nummerlapp och registrering kommer ske utomhus. Det sker vid SK Höjdens klubbstuga som ligger inne på Ruddalens Idrottsplats. Hämta gärna nummerlappen på fredagen om ni kan

 • High-Fives och kramar är något som blivit synonymt med Sweden Runners lopp och tävlingar. Tyvärr pga av Corona så kommer det inte bli några High-Fives och kramar på Löparkalaset.

 • Medaljer kommer inte att hängas runt halsen utan endast delas ut.
 • Extra hyrtoaletter utmed banan utöver dom ordinarie toaletterna som finns i SK Höjdens klubbstuga. Tvätta alltid händerna ordentligt efter besök och använd handsprit vid hyrtoaletterna.

 • I Sweden Runners vätske och energistationer brukar det alltid finnas ett stort utbud med massa olika godsaker. Men tyvärr pga rådande läge vi befinner oss i så kommer utbudet bli reducerat. Vi kommer att se över denna station väldigt noga för att kunna bjuda på ett så bra utbud som möjligt till er.  Vi kommer inte att servera godis, chips eller andra livsmedel som ligger öppet och hanteringen från vår sida och er sida kommer vara extra noga och viktig under Löparkalaset. Se till att använd handspriten som kommer att finnas i stationen. Mer info om stationen och vad som kommer att finnas i den kommer skickas ut till er.
  Men som vi skrev ovan så uppmanar vi er till att ta med er egna energi som ni behöver under loppet. Där finns plats att ställa upp sin egen lilla station längs med banan.
   

Så fort vi har mer info skickar vi ut detta till er och har ni frågor så skicka till oss på vår mejl info@swedenrunners.se och om ni vet redan idag att ni inte kommer till start meddela gärna oss detta.  


SWEDEN RUNNERS WEBSHOP

Kolla gärna in våran nya webshop som vi öppnat upp. Allt är inte helt klart än och vi väntar fortfarande in del produkter men gå gärna in och kika vad som finns på plats redan idag. Som medlem i Sweden Runners kan du logga in på sidan och en rabatt på 15% ligger då redan inlagd på produkterna!

SWEDEN RUNNERS STORE facebookhomepagehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.