Nyhetsbrev mars

Syns inte bilderma? Läs nyhetsbrevet i din webbläsare!

Småföretagarpodden i media.

Podden finns där poddar finns. Klicka på bilden.

Under mars månad har Småföretagarpodden uppmärksammats av media och en fin artikel har publicerats i UNT. Roligt tycker vi, men ännu roligare är ju att de företag som deltar i podden faktiskt får spridning och fler kunder! Det är väldigt bra! Speciellt i dessa tider av ovisshet för småföretagandet!


Ett exempel är Begravningsentreprenör Sandra Elvingsson som fick en hel artikel i sin leverantörs nyhetsbrev med nationell spridning, läs mer här! 

Kanske vill du att företagen i din kommun också ska uppmärksammas i Småföretagarpodden? Kontakta mig på annalena@openmanagement.se för mer information!


Digital teknik öppnar upp för helt nya lösningar på gamla utmaningar.

Open Management har etablerat ett samarbete med Hallo Future. Vi kan tillsammans stödja din verksamhet att snabbt testa av olika idéer som handlar om digitalisering, idéer som kan göra underverk för din och era kunder/medborgares vardag.

Kan dina kunder lyssna till din information och fakta om din verksamhet?

En poddcast (podd) kan användas på en mängd olika sätt. Det är enkelt och billigt att göra en podd, men det krävs en viss frågeteknik för att få till ett bra samtal. Förvånande nog använder få företag eller offentliga organisationer en möjlighet att lyssna till information på sina webbsidor. Hör av dig om du vill du veta mer?


facebooklinkedininstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.