Nordisk interiörtvätt uppdaterar dig med detta utskick. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

-Hej!

Vi tar tag i våra utskick igen.

Sista utskicket gick iväg för något år sedan. Ambitionen är att få ihop lite nyttig info ca 6 ggr under 2020. (I enlighet med gdpr så skyddar vi dina uppgifter (mail) och du kan givetvis avregistera dig i botten av brevet.)

Vi gör det för att hålla kontakten genom att tillföra värde till dig som läser genom att dela med oss av tankar, idéer, tips och nyheter från vår värld. Hoppas det ska vara lätt och snabb läsning som du finner intressant.

 

Läs nedan om textilvård i coronatider, uppdateringar som gör det lättare att få kontakt med oss och annat smått och gott.

 

Tack!
Johan Danielsson
Nordisk Interiörtvätt

Hjältarna på våra sjukhus!

Vi har senaste tiden hört och sett mycket om coronaviruset i nyheter och sociala kanaler då alla blir påverkade på ett eller annat sätt. Det blev påtagligt för oss då vi gjorde ett uppdrag på sahlgrenska sjukhuset och möttes av en skylt på dörren till avdelningen där vi skulle tvätta möbler...


Vad göra?

Det har snabbt blivit tuffa tider som påverkar oss på kort och lång sikt. Vi håller tummarna för att saker och ting snart återgår till det normala...

Tips på saker att göra i sommar!


Fråga via formulär

Vi har uppdaterat hemsidan med ett nytt förfrågningsformulär för offert och beställning. Vi tror detta ska hjälpa dig som kund att få en mall på den infon vi behöver för att kunna ge bästa möjliga hjälp i ditt projekt.

Läs mer


Miljömärkningar för design och inredning

Vi läste en intressant artikel gällande miljömärkningar som är relevanta för inredningsbranschen. Lär dig via länken till inredningsarkitekturs hemsida.

Guide för miljömärkningar!


Textilskydd som håller ÖKO-TEX 100 standard

Impregnering av textil inredning är något vi gör mer och mer. Vi har ett medel som är baserat på vatten och en nanoglas teknologi vilket gör det till ett bra miljöval. Vi har testat medlet genom att jämföra det med teflonbaserade medel och vi kan konstatera att effekten blir densamma. Se bilder nedan från två uppdrag vi fått äran att utföra:

 

Heaven 23

Vi fick äran att impregnera alla nya möbler som levererades till Heaven 23 som är en skybar i Gothia towers, Göteborg.

Platzer Gullbergsvass

Platzer har renoverat byggnader vid området gullbergsvass i Göteborg och vi fick impregnera möbler i loungen i entreplan.Nordisk Interiörtvätt erbjuder tjänster för skötsel och underhåll av textil inredning. Vi tvättar och impregnerar textilinredning på plats hos kunden för att minska påverkan på verksamheten. Vi är ett verktyg för att du ska kunna hantera och agera hållbart när du tänker ny eller begagnad inredning. Välkommen!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedininstagramhomepage

Info@nordiskinteriortvatt.se - 0702-660456


Du får detta utskick eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Om du inte vill ha tips, nyheter och uppdateringar från oss så kan du avregistrera genom att klicka här.