Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vårsol, naturis, vinmässa och nöjen


Lapland Wine festival

Ny dryck och matfestival i Lappland. Lördagen den 14 mars är det premiär för Lapland Wine Festival i Lycksele. Festivalen har lockat 15 utställare med produkter från hela världen.

Lokala företag som Tannsele Lantbruk möter Champagnehuset Taittinger, som fortfarande är verksamma sedan 1734.

Det kommer flera utställare som representerar den stora vinvärlden. Besökarna kommer att kunna provsmaka viner från Italien, Spanien, Frankrike, USA, Nya Zeeland, Moldavien och en utställare från världens äldsta vinland, Armenien.

Norsjö möter världen

IDUNN Norsjö Wine, de har fått stor uppmärksamhet för sina kvalitetsviner av blåbär och lingon. Norrlands fruktvin presenterar bärdrycker från Västerbotten.  Champagnehuset Taittinger, fortfarande verksamma sedan 1734 kommer till Lycksele med tre sorters champagne. Tirage imports från Norrland presenterar ytterligare tre champagneproducenter. Vi är mycket glada att Munskänkarna från Lycksele kommer vara representerade på festivalen för att hjälpa till med kunskap i vinets värld

Rockabilly Weekend

Succén fortsätter
I år har vi för första gången 4 band på scenen och förväntningarna är stora, 5 år med Rockabilly och 5 år med fulla hus och fantastiska kvällar på Norrlands Nöjespalats!

JLT - John Lindberg Trio
Ett av Sveriges hetaste Rockabillyband kommer nu till Lycksele och Hotell Lappland.

Top Cats
Modern rockabilly med fullt ös och energi. De förenar en melodiös popkänsla med klassisk rock’n’roll och rockabilly.

Pepita Slappers
Högoktanig Rockabilly on full speed! Grabbarna har flitigt turnérat i vårt avlånga land sedan bandmedlemmarna var 15 år gamla. Under denna tid har dom inte bara hunnit med att spela i Sverige utan även haft några stopp runt om i Europa. Med ny sångare har bandet fått sig ett nytt och fräscht sound.

TT Grace

Boendepaket från 1595 kr

I vårt boendepaket ingår:
Logi, middagsbuffé, frukost, entré rockabilly weekend, entré Lappland spa & Gym.

Show & Buffé 795 kr
Endast entré 350 kr

Boka direkt på: 0950-37000 eller Nojen@hotelllappland.se
www.hotelllappland.se

Chris Kläfford

Sommaren 2019 åkte Chris Kläfford med som förband på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Samtidigt gjorde han storsuccé i America's Got Talent där han tog sig hela vägen till semifinal. I början av sommaren släppte han EP:n "Something Like Me" som följdes upp av senaste singeln "If Not With You, For You".

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten. Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han stannar inte där, under hösten gav han sig ut på en större turné, "The imagine tour " med fullt band och stor produktion och släppte även singeln ”Sick”.

Kolla in alla våra Nöjen
https://www.hotelllappland.se


IceKarting

En grymt rolig aktivitet som inte ska missas. Går att boka som grupp där tävlingsmoment sätts upp och så är kampen igång. Fungerar lika bra med drop in på helgerna så du garanterat ska kunna få en upplevelse på is när du besöker Lycksele. 

LG´s Ice Karting 070-602 75 18

Långfärdsskridskor på Arena Älven

En arena för rekreation, möten och folkhälsa. Här åker vi skridskor, pulka, skidor, snöskoter och grillar korv. Här möter vi alla med respekt och omtanke.

Hyra skridskor gör du på Ansia Resort

Aktuell info
www.facebook.com/arenaalven

Bo nära älven på Ansia Resort

En fantastisk anläggning alldeles intill älven. Här finns god mat, presentbutik och boenden i alla former. Hotellsviter, stugor i olika storlekar eller varför inte i egen husvagn.

www.ansia.se 0950-38300

Hundspann

Följ med på en fascinerande resa, som varierar från en timme till flera dagar, och lär dig älska våra vackra, hårt arbetande Siberian Huskys och vår underbara svenska natur. Var en del av laget och lär dig mer om hundar, och hjälpa till med att förbereda din egen släde och hundspann.

Aurora Borealis 073-0933076 Donald

Wild Lapland 073-9140472 Morgan

Skotersafari

Turen går över frusna sjöar och floder in i skogen. Landskapet är täckt av vit snö och om vi har tur ser vi några av de vilda djuren i sina naturliga miljöer.

Kaffe & smörgås ingår i 2-tim turen
Lunch & kaffe är inkluderat i 4-tim turen

Forsknäckarna: forsknackarna.se

+46(0)70-681 47 56 Robert
+46(0)70-226 39 54 Patrik


Välkommen att fira våren med oss i Lycksele


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.