Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

Kläder efter väder (-appen).

Den meteorologiska våren infann sig för flera veckor sedan, än så länge har den mest bjudit på väta. Brukar du trotsa regnet kan det vara skönt att veta att nya iPhone är vattentålig1) med lång batteritid. Om du går i tankar att uppgradera från din nuvarande telefon, men har svårt att välja, utgå då från hur en dag i ditt liv ser ut och när du tror att du har som störst behov av den. Är det att ringa, följa nyheterna eller arbeta i Office – kanske alla tre. Mycket mer? Kom förbi vårt showroom så kan vi göra en inbytesvärdering av din gamla telefon och ett diagnostest på iPhone och iPad kostnadsfritt över disk.

1)iPhone11 står emot stänk, vatten och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

Gör ännu mer med ett batteri som räcker hela dagen.

iPhone 11. Det snabbaste chippet på en smartphone och otrolig batteritid.* Så att du kan göra ännu mer av det du gillar att göra – hela dagen.

* Batteritiden varierar beroende på konfiguration och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

Ring samtal. Spela musik. Bara så där.

Aktiv brusredusering ger fylligt ljud till musik, poddar och telefonsamtal. Växla till transparens när du vill höra vad som händer runt omkring dig. AirPods Pro tål svett och vatten, så de klarar dina träningspass.*

*AirPods Pro är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten samt IPX4-märkta. Graden av tålighet mot vatten och svett är inte permanent. Laddningsetuiet är inte svett- eller vattentåligt.

Begränsad framkomlighet (Tessins väg),

Det kommer vara begränsad framkomlighet till Fridhemstorget under en period (beräknat till augusti-20). Tessins väg är avstängd under tiden det byggs cykelbana. Är du bilburen kör du enklast via Regementsgatan för att nå butiken. Parkeringsplatserna på Fridhemstorget påverkas inte. Varmt välkommen!

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss 
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se

Besök oss
Fridhemstorget, 217 53 Malmö
Öppet: Vardagar 09.00 - 17.00 • Lördag och Söndag stängt

TM och © 2020 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter