Hej företagare Se brevet i webbläsaren.

Nyhetsbrev
Aktuell information och tips från 
Näringsliv & Turism - Kungsörs kommun


Hej!

I mars ser vi fram emot affärsnätverksträff med Handelskammaren 26 mars. Där har du möjlighet att knyta kontakter och göra affärer med företag från bland annat Västerås och Eskilstuna.

Vi hoppas också att flera av er hoppar på möjligheten att bli företagsmentor, din expertis kan hjälpa ett nystartat företag att utvecklas.

Håll dig uppdaterad om våra event med mera på webben

Kungsör idag

  • Vi välkomnade 4 nystartade Kungsörsföretag i februari
  • I Kungsör startar det fler företag per 1000 invånare än i resten av landet
    (enligt SCBs siffror från 2018)
  • Kungsörs allra färskaste bolag är HERO Solkraft AB 

Vi önskar dig en härlig marsmånad!


Dina nya affärer i Västerås?

Tillsammans med Handelskammaren Mälardalen har nu Kungsörsföretagen möjlighet att göra affärer med företag från andra städer under ett match-makingevent. 
26 mars i Västerås, boka nu!
Läs mer och anmäl dig här


Du kan bli företagsmentor

Som företagsmentor bollar du företagsutveckling med nystartade företag (startat för max tre år sedan). Din expertis inom företagande kan hjälpa en annan företagare. Bli företagsmentor och en del av mentornätverket.

Läs mer på vår webb


Jobb genom utbildning

Tillsammans med Arbetsförmedlingen, utbildningsanordnare och kommunala vuxenutbildningen hittar vi nya samarbeten för en lyckad kompetensmatchning. Företagens efterfrågan styr utbildningens innehåll.
Hör av dig till oss så berättar vi mer.


Almi hjälper dig med din digitalisering

Tillsammans med Tillväxtverket har Almi i uppdrag att skapa bättre förutsättningar för näringslivet. Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till dig som har ett litet till medelstort företag (oavsett bransch) och som befinner dig utanför storstadsregionerna.

Mer information hittar du här


Handelssatsning i Västra Mälardalen

Västra Mälardalen handel, tillsammans med Västra Mälardalen i Samverkan bjuder under våren in till utbildning för dig som jobbar med handel/försäljning. Nästa träff har tema Marknadsaktiviteter, kundmötesträning och kundlojalitet
5 maj i Kungsör, kl 18.30 - 20.30. Kaffe och macka serveras
Läs mer här


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.
Du hittar Näringsliv Kungsör på Instagram och Facebook

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare i Kungsör med omnejd, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, kontakta näringslivsenheten