Nyhetsbrev Mars

Hej allesammans!

Inget är som det ska. Vi har inte haft någon vinter alls att tala om, ingen snö. Men i veckan kom det 20cm. Det kunde faktiskt ha varit. Metrologiskt har vi fått vår här redan. Har små påskliljor som blommar i snön.


Först får jag väl be om ursäkt för att vi är så dåliga på att beräkna intresset för månadsvaror. Det har hänt igen ! Miniclipsen tog slut på några dagar. V tänkte att väldigt många har redan clips, de små vi haft länge. Men flera har förklarat att vårt pris var bra och de är användbara till "nålning" vid overlocksömnad. Vi lovar att återkomma med miniclips så fort det går.

Månadsvaran mars tog också slut på några dagar när vi hade den som måndadsvara i september. Nu har vi tagit i och köpt in massor. Men man vet ju aldrig :)

Det är en förvaringslåda för små saker 14 fack som har varsitt lock. Ibland kan det vara svårt att plocka ur ett litet fack. Stäng alla andra lock och töm ur.

I mars köper du lådan för 19:- (ord.pris 29:-)


 På Startsidan hittar du alla våra nyheter

 

33mm flätat väskband

Nya färger på basknappar

Klor- och saltsäker resår

Regnbågsfärgat sicksackband

Nylonband, samma som i våra babynestband

Olivknappar nu i 3 storlekar

Nyckelringar stjärnformade

Hemlig fyndlåda

Spets- och spetsvikresår i mörkblått

På startsidan hittar du alla våra nyheter


När vi lägger upp något i shoppen lägger vi det under fliken NYTT i webbshoppen, där bör man hålla lite koll :)

Här ligger länkar kvar längre än på startsidan.

Som jag brukar, lite om oss själva också

Först ett Grattis till Vanja som har fyllt 7år. Både till jul och till sin födelsedag har hon önskat sig en Hatchiwow. Ett stort ägg med en helt bedårande varelse. Önskar man sig något måste man ju får det. Jag minns hur lycklig jag var när jag fick min stora blunddocka Marie en julafton. Marie ett namn som är viktigt för mig. Jag heter det ju delvis själv. Alla våra barn och barnbarns flickor heter det som andra namn.

En Hatchiwow var ju givet att köpa till Vanja.


Återkommer till det där att måla är kul för barn. Någon sommar när våra barn var små kom jag på att ta med färg och lim i båten. Kan bli lite långsamt på en ö om det är kallt i vattnet. Vi plockade strandfynd. Pinnar, stenar, glasbitar, drivved osv. Vi hade en underbar båttur med skapande. Måla limma och skapa det ena efter det andra. Barnen pratar ännu om när vi skapade på sjön. Det mesta finns väl inte kvar men dessa små filurer står fortfarande vid min säng.


De tre största barnbarnen gillar ju att måla. Särskilt Vanja. Varje gång jag träffat henne har hon plockat fram sina små färgkoppar de som hon fick med gips enhörningen som jag skrev om i förra nyhetsbrevet.

Jag har funderat jättemycket på bra färger till barnen. jag har ju möjlighet att köpa storpack. Sagt och gjort, jag har köpt 15 stora flaskor färg. På apoteket hittade jag små bra flaskor att dela upp färgen i . Nästa gång vi ses ska vi måla och dessutom ska man få ta med sig hem 15 små flaskor med färg. Är du intresserad så blev några set med 15 färger över. Har lagt dem till salu på fyndsidan.


Vi har fixat lite fler hyllor här hemma. Gillar ju att ordna och organisera. Först i källartrappen, förvaring för skor. Före- och efterbilder.


Sen i mitt syrum. En omöjlig vägg där vår gamla panna stått tidigare. Tills nu har vi bara gömt väggen med ett tyg. Nu har min kära Benny platsbyggt en hylla som jag målat vit. Det blev bra. Här ska vi bla förvara alla prover och kataloger vi fått från våra leverantörer.

Jag är så nöjd!!


Jag skrev i förra nyhetsbrevet att jag bestämt mig för att börja samla på  Ljuslyktan Kastehelmi (daggdroppe på finska) från Ittala. Då hade jag 4 stycken, antalet är fördubblat. Skickar ett särskilt tack till Marie-Louise, vi har idkat byteshandel.

Till sist!

Nästa syprojekt.

Skall sy en mysfilt i velour och en "myspöl" till vårat 5.te barnbarn. Som kommer snart <3

Stor kram från/ Bibbi