Nyhetsbrev till Stilbils & Turebergs Bilcenters kunder. Avsluta prenumeration? Klicka här. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu är det färdigrenoverat......................

Återinvigning av vår nyrustade anläggning i Barkarby.

Helgen 29/2-1/3 mellan 10 & 16

Tjäna tusenlappar på våra kampanjbilar under helgen

Vi bjuder på korv och dricka hela helgen

 

10 000 kr extra för din inbytesbil

 

Räntekampanj 2,95%

Vinterhjul på köpet vid ny bil

Kia Privatleasing

Genom Kia Privatleasing får du en förmånlig och trygg finansiering av din nya Kia. Du leasar din Kia under 36 månader mot en månadsavgift*. Servicenybilsgaranti och vägassistans ingår under hela leasingperioden och du behöver inte betala någon kontantinsats. Varje månad får du allt samlat på en faktura. Månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och ränta, 1500 mil/år ingår.

- Du kör alltid en ny Kia
- 0 kr i kontantinsats
- Service ingår i månadskostnaden
- Nybilsgaranti under hela leasingperioden
- Vägassistans ingår
- Allt samlat på en faktura
- Du behöver inte fundera på bilens andrahandsvärde 


Suzuki Privatleasing

Kör utan att köpa

Allt fler upptäcker fördelarna med privatleasing. Till exempel så kör du alltid en ny Suzuki. Du behöver inte lägga någon kontantinsats och heller inte oroa dig över bilens andrahandsvärde. Du har nybilsgaranti under hela leasingperioden och skulle något oförutsett hända ingår vägassistans.

Hos Suzuki kan du leasa din bil under till exempel 36 månader och 1.500 mil/år. Leasing gäller alla våra modeller och månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och tillval. Prata med din Suzukiåterförsäljare för kostnad på just din modell

  • 36 månaders leasingavtal
  • 4 500 mil körsträcka
  • Ingen kontantinsats
  • Ingen depositionsavgift
  • Normalt slitage enl. skötselguide

EXTRA!

Stilbil Hyundai - Kia

Stilbil har valt att sluta sälja Hyundai och byta ut det mot systermärket Kia istället. Vi får inte sälja bägge varumärkena och har då valt Kia som huvudmärke. Vi kommer att vara fullt auktoriserade för Hyundai på verkstaden och ni kan tryggt fortsätta att lämna er bil till oss även i fortsättningen.


facebook

Stilbil AB & Turebergs Bilcenter AB

BARKARBY

Kia & Suzuki: Veddestavägen 1, 175 62 Järfälla

 

Vi har även vår stora anläggning

UPPLANDS VÄSBY

Kia, Suzuki, Maxus, Fiat Professional & Isuzu: Stockholmsvägen 24, 194 61 Upplands Väsby

Växel. 08- 5100 5200

www.stilbil.se

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt ev. feltryck.

Erbjudanden kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter


Du mottar detta utskick i egenskap av nyhetsbrevsprenumerant till Stilbil och/eller Turebergs Bilcenter AB. Om du vill avregistrera dig från detta utskick vänligen klicka här: http://gantrack.com/subscription/unsubscribe/. Eftersom vi inte har möjlighet att svara på mejl från den här e-postadressen ber vi dig att inte svara på detta meddelande. För information om vår personuppgiftshantering hänvisar vi till vår Integritetspolicy (länk). Du är också välkommen att kontakta oss på kundservice@stilbil.se eller via telefon 08-5100 5200.