Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Minimera bakteriespridningen med rätt produkter!

Activa Antibac Cloth - unik städduk framtagen med avancerad teknologi

Städduk tillverkad av kolfiber och bambufiber, material som är naturligt antibakteriella och minimerar bakteriespridning. Tar effektivt bort bakterier som E.coli och stafylokocker upp till 99,9%.

För hårda, släta ytor i miljöer som sjukhus, läkarmottagningar, förskolor, kontor, kök, matsalar, hygienutrymmen, gym m.m.

Storlek 40x50 cm.

Art.nr. 20086

Antibac-duken & ytdesinfektion

Antibac-duken har en överlägsen absorptionskapacitet som tar upp lukt och fukt och effektivt hämmar bakterietillväxt. Använd den tillsammans med ytdesinfektion för att uppnå maximal effekt. Du tar snabbt och effektivt bort bakterier, svampar och flera olika virus. 

Ytdesinfektion + Antibac-duken är en oslagbar kombination som minimerar risken för att bakterier och virus sprids.

Teknisk information Activa Antibac Cloth

Med ny teknologi i en sammansättning av kolfibrer invävt med bambufibrer reducerar och avlägsnar duken E. coli-bakterier ända upp till 99,9 % samt stafylokockbakterier till 99,94 %.(Testrapport 68674 Weber & Leucht 2016-11-04)

Tillverkningsprocessen går till så att man löser upp fibrerna så att de sedan går att samspinna till fibrer. Nästa steg är att de spinns till mikrofibergarn. Kombinationen av fibrerna ger en överlägsen absorptionskapacitet, som tar upp lukt och fukt och effektivt hämmar bakterietillväxt. Activa Antibac har en unik elasticitet och är mycket mjukare än t.ex. bomull.

Glöm inte handdesinfektion!

Viktigt i alla offentliga miljöer, toaletter, restauranger etc.

Kontakta vår kundtjänst för aktuellt lagersaldo när det gäller både hand- och ytdesinfektion

DAX Alcogel 85 Handdesinfektion

Återfuktande handdesinfektion. Gel som är lätt att applicera och snabbt går in i huden. 85% denaturerad alkohol. Uppfyller EN1500.

 

DAX Clinical Handdesinfektion

En hygienisk handdesinfektion som innehåller 75 vol% denaturerad etanol. Mycket effektiv mot bakterier, jästsvamp och olika typer av virus, så som influensavirus, HIV och Murine Norovirus.

 

*De senaste veckorna har vi märkt en ökning i efterfrågan på just handdesinfektion, så se till att fylla på lagret innan det tar slut!


Vill du beställa?

Kontakta din säljare eller kundtjänst, +46 21 10 41 00.


Hygienteknik Sverige AB

Långängsvägen 2, 721 32 Västerås

+46 21 10 41 00, info@hygienteknik.se


homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.