Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Våren blir magnifik och medryckande

Ni är många som väntat - här kommer äntligen information om vårens underhållning! Men missa inte tipsen längre ner här om Athena Senior för dig som är 60+ och Athena Ungdom för dem som är 15 år och uppåt - om livsglädje och funderingar. Och så finns det fortfarande biljetter till den otroligt uppskattade restaurangversionen av 'Allo, 'allo, 'emliga armén hos oss!

I april och maj blir det underhållning på Hillesgården, med gamla och nya artister. Du som är stödmedlem får köpa biljetter från 16 mars, medan övriga får börja boka från 17 mars. Vill du bli stödmedlem nu? Klicka här!

En av underhållarna är förra årets julvärd i SVT, Marianne Mörck. Hon är både operasångerska, revyartist, skådespelare och regissör, och hon är en stor yrkesmänniska med en lika stor och härlig personlighet.  

En duo som återkommer på begäran är Dún Aengus, som drar fulla hus med sin otroligt medryckande irländska musik. Gruppen består av de båda sångarna Peter Andersson som också spelar gitarr och Martin Rahmberg på tenorbanjo. 

Under våren uppträder även bland andra Lasse Kronér, Björn Hellberg, Olle "Lasse Stefanz" Jönsson och Adde Malmberg på Hillesgården.

Två helt nya inslag är den skånske skådespelaren och författaren Alexander Karim, och SaraClaes Schmidt, en transperson som med hjälp av mycket humor utmanar våra tankar och fördomar. En kväll blir det också ett föredrag om hur en hjärna stressar ner under meditation, vilket har undersökts med hjälp av magnetkamera.

Vårens program finns här på Hillesgårdens webbplats.

 

Marianne Mörck. Foto Andreas Hillergren.

Marianne Mörck. Foto Andreas Hillergren.

Dún Aengus

Dún Aengus.


'Allo, 'allo!

Succén fortsätter, gör som många andra och kom och upplev vår restaurangversion av 'Allo, 'allo, 'emliga armén! Du njuter en trerätters meny med öl- och vinrättigheter medan Eva Rydberg, Frdrik Dolk och de andra underhåller mellan borden och på scenen. Till kaffet och desserten blir det en sprakande show med massor av humor, med Anders Aldgård som en av aktörerna.

De som tycker det är roligt kommer i kläder som påminner om 1940-talet, men alla kommer klädda som de vill! Föreställningar till i slutet av mars.

Speldatum och biljettbokning till 'Allo, 'allo hittar du här.


Athena Senior

Livet kan vara både fascinerande, underbart och besvärligt ... På livets höst kan det vara väldigt givande att reflektera över hur allt blev, och hitta en plats i sitt inre där allt blir accepterat, förstått och försonat. Athena Senior är tre reflektionsdagar 17-19 april för dig som är 60+. Karl-Erik Edris föreläser och är en av de tre ledarna.

Låter det intressant? Här finns mer information om Athena Senior. Om ni är två personer som bokar samtidigt, får ni 10 procent rabatt!


Athena Ungdom

Förra året blev det en stor succé, och i augusti återkommer därför Athena Ungdom, ett läger den 2-9 augusti för ungdomar från 15 år och uppåt för att utforska de stora livsfrågorna. Det blir föreläsningar, skapande övningar, djupa samtal om livet och meditation, och lägret leds av flera mycket erfarna ledare.

Så här sa en deltagare förra året: "Jag kände mig väldigt sedd, väldigt lyssnad på. God mat, fin omgivning och roliga aktiviteter."

Känner du någon som vill gå? Tipsa gärna! Mer information om Athena Ungdom finns här.


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.