Nyhetsbrev februari

Syns inte bilderma? Läs nyhetsbrevet i din webbläsare!

Podden finns där poddar finns. Klicka på bilden.

Digital teknik öppnar upp för helt nya lösningar på gamla utmaningar.

Att veta vad, hur och när man ska investera i digital teknik är en ständig pågående fråga. Det blir allt viktigare att snabbt fatta beslut och dessutom snabbt få bevis på att beslutet verkligen var rätt. Det finns inte utrymme för att fatta fel beslut som upptäcks efter ett halvår. Men hur ska man då göra för att titta in i framtiden och veta vilka val som finns och vad som kan göras?

Open Management har etablerat ett samarbete med Hallo Future. Vi kan tillsammans stödja din organisation att snabbt testa av olika idéer som handlar om digitalisering, idéer som kan göra underverk för din och era kunder/medborgares vardag.

Kontakta mig på annalena@openmanagement.se för mer information!

 


Kan dina kunder LYSSNA till din information, dina erbjudanden eller fakta om din verksamhet?

Idag vet vi att människor tar till sig information på olika sätt. Vissa måste läsa, andra behöver lyssna och några förstår bäst genom att titta på bilder. Den senaste tiden har jag fokuserat på att erbjuda information som alla kan lyssna på, genom en podcast. Där samtalar jag med företagare inom olika branscher.

En poddcast (podd) kan användas till en mängd olika sätt att informera på. Det är enkelt och billigt att göra en podd, men det krävs en viss frågeteknik för att få till ett bra samtal. Förvånande nog använder få företag eller offentliga organisationer en möjlighet att lyssna till information på webbsidor. Där har jag en spännande idé som jag gärna talar vidare om, nyfiken? kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.

 

Om du vill provlyssna på några poddar så finns det exempel på min webbsida eller på Spotify - sök Småföretagarpodden.


Vad är egentligen integrativ coaching?

och när kan man använda det? läs mer!

Är det skillnad mellan en arbetsgrupp och ett team?

Är du nyfiken på vad som händer i de olika stadierna i en grupps utveckling och hur man som ledare ska agera i olika situationer. Läs mer!


facebooklinkedininstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.