Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev, februari 2020

Hej!

Vårterminen är i fullgång och för vissa av våra tävlingslag så har även tävlingssäsongen kickat igång ordentligt. Samtliga av våra aktiva har fått ut en ryggsäck som vår sponsor Bauhaus ordnat. I detta nyhetsbrev går det att läsa mer om föreningskläder, kommande tävlingar under våren samt föreningens våruppvisning. 

Vänliga hälsningar från styrelse & kansli


facebookinstagramyoutubehomepage

Ny leverantör av föreningskläder!

Nu är det äntligen klart med ny leverantör av föreningskläder. Från och med idag går det att beställa föreningskläder från Cheerlife och det är ett helt nytt utbud av föreningskläder som tagits fram och som eftersom kommer fyllas på med nya varor. 

Hur gör man för att se utbudet samt beställa?

För att få tillgång till att både se och beställa föreningskläderna krävs det att man skapar ett konto på hemsidan. VIKTIGT är att användarnamnet måste innehålla UMC så exempelvis axel.umc funkar som användarnamn. Efter att man skapat ett konto tar det cirka 2 arbetsdagar tills man får access och det ser då ut som bilden nedanför. OBS! Om man skapar konto under denna vecka tar det max 24 h från att man skapat konto till att man får access. Det dyker alltså upp en flik i menyn där det står UMC som man kan då klicka sig vidare in på. 

 

 

Flera olika produkter kommer som skrivet tidigare komma upp men har ni specifika önskemål så tar vi tacksamt emot det på mejl till kansli@unitedmovement.se.

 


Kanslitelefon

Mejla till kansliet och be om att bli uppringd eller lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer Elin upp så snart hon kan.

📞076-100 12 19


Fem snabba frågor till Tara

Namn: 
Tara Rejimand

Hur länge har du hållit på med cheerleading?

Jag har varit cheerleader i ca. 5 år. Mitt första år som tränare var under säsongen 2017-2018.

Vad har du för uppdrag i föreningen? 

I dagsläget är jag tränare för junior level 2, chefstränare samt ledamot i styrelsen.

Vad har du för hjärtefråga?
Alla är välkomna till cheerleading. Det ska vara en plats att hitta en familj, vara delaktig i en påtaglig sportanda och få livsfärdigheter som efterträder alla medaljer och troféer.

Hur hittade du till vår förening?                                                           För mig började allt när jag var 15 år. Jag hade nyss slutat med basket efter flera år av träning och hade provat flera sporter utan att hitta något som passar mig. Sen snubblade jag på massa cheervideos på youtube och upptäckte att sporten fanns i Sverige. Snabbt efter det lyckades jag hitta en förening nära mig som jag övertalade mina föräldrar anmäla mig till. I samma förening har nu jag gått från tonåring till ungdom, hittat vänner och blivit en del av en otrolig gemenskap.

Varför har du valt att engagera dig i UMC?
Jag har haft möjligheten att uppleva föreningens utveckling och hade ideér om hur föreningen ska fortsätta, det fanns saker som jag själv önskade se hända. När det sen blev dags för årsmöte 2018 beslutade jag mig för att söka in för att kunna stötta föreningen och utveckla verksamheten.

Bästa cheer-minne?
Jag kommer aldrig glömma de människor jag har träffat och inspirerats av genom cheerleadingen, både ledare och lagkamrater som har gjort mina år inom sporten helt fantastiska.


kansli@unitedmovement.se


Spring Show

Den 31 maj kl. 12-15 Tibblehallen Center Court, Täby.

Varmt välkomna!

I år anordnar vi våruppvisningen i Täby då Tibblehallen har större läktare och även är en bättre hall då den har mindre hallar i anslutning vilket gör att våra lag har möjlighet att värma upp bättre inför uppvisningen. 

Biljetter kommer gå att köpa innan via biletto. Mer info om våruppvisningen kommer publiceras i facebookeventet samt även såklart komma ut på mejl.

För att komma till facebook eventet klicka HÄR

Tara som planerar årets uppvisning undrar om det finns någon förälder eller anhörig som har och kör lastbil, och då kan tänka sig frakta mattor tillsammans med några funktionärer, isf får man gärna kontakta henne snarast möjliga på tara.rejimand@unitedmovement.se.


Kommande tävlingar

  • 22 mars - DM Stockholm, Nyköping @Rosvalla Arena.
  • 4-5 april - Nordic Cheer Challenge, Stockholm @Solnahallen.
  • 9 maj - Jamfest Nordic, Nyköping @Rosvalla Arena.
  • 16-17 maj - RM/SM, Nyköping @Rosvalla Arena.

RAMSA (även kallat chant)

I level 3 och uppåt så tävlar man med en chant som körs innan programmet. Våra level 3 lag och uppåt uppskattar starkt om VI alla skulle kunna skrika med i deras chant på kommande tävlingar/uppvisningar. På tävlingar så bedöms nämligen laget bland annat utifrån om de lyckas få med sig publiken i ramsan.


💚  💙  💚  💙  💚  💙  💚


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

OBS! Nyhetsbrevet läggs upp på vår Facebook-sida och skickas bara
per mejl till de som valt att prenumerera på det.

facebookinstagramyoutubehomepage

Hemsidan

Vi håller på och bygger upp en ny hemsida vilket dessvärre gjort att vår nuvarande hemsida inte är så uppdaterad. Vi hoppas att vi snart kan gå ut med den nya och förbättrade hemsidan men tar gärna in tips och förslag på vad ni skulle vilja se på vår hemsida i framtiden och kanske om det är några specifika funktioner ni skulle vilja finna på den? 

Har ni tips/förslag får ni gärna mejla de till kansli@unitedmovement.se.


sponsrar United Movement


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter