NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

10 :- RABATT - JÄRBO NOVA

Nova är ett underbart bomullsgarn som passar perfekt till sköna vår- och sommarplagg. Garnet är gjort av 100% omerceriserad bomull, vilket gör det mjukt och lämpligt som stickgarn. Med massvis av färger och designmöjligheter att välja bland kan vi nästan lova att du mött en framtida favorit!

 

Gratis beskrivningar Nova 

 

Nu 10 :- rabatt per nystan !

Gäller vid köp av minst 8 nystan 

med rabattkod: NOVA10

 

MED RABATTKOD ENDAST 17 :-


SVARTA FÅRET KIM - ENDAST 29 :-

Kim är ett pälsliknande garn i en härlig blandning av 93% polyamid och 7% polyester. Garnet är fantastiskt mjukt, och passar perfekt när du är ute efter en pälsliknande känsla i dina plagg. Kim är upplagt på 50 grams nystan om 70 meter, och stickfastheten 17 maskor på stickor nr 4.5 ger 10 cm. Plagg som stickas med Kim maskintvättas i 30 graders ullprogram. Med flera spännande färger att välja bland kan vi nästan lova att du hittar en kulör som passar till ditt projekt.


NYHET - JÄRBO LIN

Vårt nya lingarn från Holma Helsingland är det mjukaste du känt! Tack vare linets unika egenskaper får dina stickade plagg ett vackert fall samtidigt som de är luftiga och sköna mot huden. Holma Helsingland har jobbat med lingarn i flera generationer i sin vackra fabrik i Sörforsa, Hälsingland. Deras garn håller väldigt hög kvalitet och färgpaletten med 16 nyanser är vi mycket stolta över. Linet odlas i Belgien, Holland och Frankrike.


NYHETER FRÅN VIKING GARNFölj oss i sociala medier

facebookinstagram