Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

2020 är ett år fyllt med kreativitet!

Vi ser verkligen fram emot det kommande året. Ett år med mycket nyheter både från oss och våra leverantörer. LEGO kommer som vanligt med spännande nyheter, blandannat så släpper de nya byggsatser inom temat Hidden Side. Hidden Side är en kreativ byggleksak, teknikleksak och AR-spel allt i ett. Barn kan bygga och sedan använda en Augmented Reality-app för att jaga och fånga spöken digitalt. Med många olika set och uppdateringar blir det här en bro mellan fysisk och virtuell lek. 

NYHET HEMSLÖJD

Prenumerera på hemslöjd

Med en prenumeration på Hemslöjd så får man lära sig och upptäcka slöjdens material och verktyg och utveckla förmågan att skapa med händerna. Man får lära sig att sticka en väska, dekorera och brodera en kudde, väva en filt, virka en duk och mycket mycket mera. En perfekt prenumeration för den som älskar att skapa hemtextilier och Inredningstextilier mm i mini format som är anpassade för barns utveckling.

MÅNADENS FÖRSÄNDELSER

Prenumerera på LEGO Äventyr

LEGO Äventyr (M)

70427 Välkommen till Hidden Side: Bygg det hemsökta trädet med minifigurerna Jack, Axel Chops, Scrimper och Waylon, Sedan kan du jaga spöken, lösa mysterier, strida mot spökbossen Lady E och hjälpa Jack att fly från den hemsökta digitala världen!

Prenumerera på LEGO City

LEGO City (M)

60242 Motorvägsarrestering: Den ökända skurken Vito kör iväg med ett stulet kassaskåp med sedlar och guldtackor. Uppta jakten med den heroiska kommissarie Duke DeTain i hans grymma polisbil. Krasch! Vito har krockat med en låda med fisk!

Prenumerera på LEGO Friends

LEGO Friends (L)

41393 Baktävling:  1, 2, 3 ... baka! Följ med Stephanie till tv-studion när hon deltar i en baktävling. Snurra hjulet ovanför scenen för att välja vilka galna ingredienser de måste använda i sina tårtor. Var kreativ med glasyren och dekorationerna.

Prenumerera på LEGO Friends Medium

LEGO Friends (M)

41391 Heartlake Citys frisörsalong: Följ med Emma när hon besöker stylisten Nina för att få en ny frisyr. Tvätta först hennes hår i det musselformade handfatet och hämta sedan saxen för att klippa hennes toppar. Lägg till en rosett för att fullända looken. 

Prenumerera på ALGA Science

ALGA Science

Electrolab 12 in 1: Lär om statisk elektricitet, elektro magnetism, elmotorer och solceller. Sätt ihop en motor, klocka eller en solcell.

Prenumerera på Kidzlabs

Kidzlabs

Vulcano Making Kit: Bygg en 9,5 cm hög vulkan, måla och dekorera den. Bjud dina vänner och familj på en show och visa hur vulkanen får ett utbrott.

Prenumerera på Green Science

Green Science

Potato Clock: Kan man få en klocka att fungera...med hjälp av en potatis? Fungerar klockan även med något annat, kanske jord eller en citron?

Prenumerera på Bygga

BYGGA

Custom Racer Kit: Anpassa racerbilen med Detta kit innehåller figursågade träbitar, plastdelar, dekaler och alla skruvar och spikar som krävs för att montera modell.

Prenumerera på Kul att Skapa

Kul att Skapa

Glassmycken: Måla på ringar och stenar som du kan fästa i halsband och armband så att det blir ditt helt egendesignade smycke! Roligt och enkelt att göra själv.

Prenumerera på Pyssla

PYSSLA

Vänskapsarmband: Skapa fantastiska vänskapsarmband själv eller tillsammans med din bästa vän med hjälp av dessa medföljande färgglada trådar, pärlor och band med fläthjul. 


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagramhomepage

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.