Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Karlstad Golfklubb 2020


Klubbinformation


Prenumerera på Svensk Golf


Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har vi inlett ett samarbete med Svensk Golf för att göra det möjligt för er medlemmar att även i fortsättningen ta del av tidningen på ett förmånligt sätt.

Det innebär att du som är medlem hos oss har ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även vi får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag kommer gå till vår juniorverksamhet.

Ta del av erbjudandet genom att klicka på knappen nedan:


Information om personalläget på Karlstad GK


Det har uppstått rykten om problem med personal på Karlstad Golfklubb. Inget kan vara mer fel så här kommer lite fakta:

Anna slutade 1 augusti då hon blev erbjuden klubbchefsjobbet på sin hemmaklubb Kårsta. Emelie slutade samtidigt då hon blev erbjuden jobb på en redovisningsbyrå. Christian slutade 1 december då han fick jobb på SBAB. Sofia slutar sista februari då hon erbjudits jobbet som utbildningsansvarig på PGA Sweden. De har alla gått vidare till jobb som innebär utveckling i deras karriärer. Vi är tacksamma för deras tid hos oss och önskar dem framgång i sina nya anställningar.

Annas heltidstjänst ersätts med att Felix, som jobbat ihop med Anna, tar ett större ansvar och lägger ner mer tid på juniorverksamheten.

Joha Raskinen började 1 januari som kanslichef och är redan i full gång.

Oscar Herzberg började 7 januari som tränare efter Christian. Också i full gång.

Ny klubbchef/vd är på gång. Många ansökningar har kommit in och anställningsprocessen startar denna vecka.

Det finns inget problem på personalsidan. Det råkade bara bli många som gick vidare under kort tid.

Ordförande Tomas tvingas sluta pga personliga skäl. Vice ordförande Peter slutar i styrelsen efter tio år. Ny ordförande och vice väljs på Vårmötet. Inte heller detta är något problem.

Det händer en hel del på vår anläggning vilket vi berättar om i detta nyhetsbrev. Banan är grön och inbjudande och solslingan är öppen när det inte är frost!


Idrottsinformation


Privatlektion med Oscar


 Hoppas vi ses, Oscar!


Baninformation


Vi skriver idag den 14 februari...alltså 14 februari, när vi tittar ut över banan kan man tro att vi är i slutet av mars, gröna fina greener, tees och fw.

Jag har inte varit med om en sån vinter under alla mina år jag jobbat med golfbanor så vi har kunnat jobba på för fullt med förbättringar där ute. Nya tees på Solslingan 9, 7 och 6, så hålen blir anpassade till nya slopningen. Vi har huggare här som tunnar ut skog från tee på Blå 2 till Blå 8 vilket kommer att gynna greenerna uppe mot skogen. På nya kullarna vid Blå 1 lägger vi ut växtmassa, så det är klart för att så när tempen kommer. Vi har förlängt rangen med några utslagsplatser,  och dammen på Gul 3 ska vara renoverad fram till öppning i vår.

Ta gärna en tur ut, slå några slag på rangen eller varför inte ta en runda på Solslingan som är öppen med sommargreener.

facebookinstagramyoutube

 På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.