Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Torsdag 6 februari 2020

Nyhetsbrev

Vi välkomnar Annika till support-/driftavdelningen. Annika har många års erfarenhet från besöksnäringen och förstår systemen från "båda håll". De andra glada personerna på bilden är Lars-Emil, Anders och Haashira. De finns här tillsammans med övriga kollegor för att hjälpa dig med de frågor du har.

Använd gärna vårt Kundforum där du själv kan hitta  information/svar eller kan skicka frågor via e-mail. Vi svarar så fort vi kan och oftast samma dag. Vi vill att telefonköerna är så korta som möjligt så att akuta ärenden kommer fram direkt.

Efter att ha lagt många timmars utveckling på fler och förbättrade funktioner  i Rebnis Kassa och i Rebnis Jupiter sätter vi nu fokus på Rebnis Online. Under våren släpper vi nya funktioner som gör att vi kan konkurrera med de mer etablerade onlinebokningssystemen.

På vår utvecklingsavdelning har vi fått förstärkning av Simon. Han kommer i första hand att arbeta med design och användarvänlighet i Rebnis Online för att sedan gå vidare med utveckling av våra övriga system. 

Du som har bytt kassasystem från Callisto till Rebnis Kassa: Glöm inte att registrera ditt nya kassaregister hos Skatteverket. Hur du gör detta kan du läsa om i vårt Kundforum som du når via vår hemsida. 

 

Nyheter

Rebnis Jupiter - se nyhetsbrev December 2019

 https://rebnis.se/nyhetsbrev/

Rebnis Kassa

 • Datum och tid när notan skapats och ändrats
 • Stänga av möjlighet till rabatt
 • Prislista i kassan
 • Förläng presentkortets giltighetstid
 • Rapport för aktuella kundkortssaldon
 • Rumsnummer på följesedel vid HotSoft-överföring
 • Avregistrera kundkort
 • Invertera toning
 • Rabattkod i Maitrés
 • Tydligare enheter på volymrapporten

Mer info om nyheterna hittar du här https://info.rebnis.se/org/rebnis/


Rebnis Online

På Rebnis använder vi Rebnis Online för att låta dig som kund boka tid för uppdatering och konsulthjälp. Du som kund kan på ett enkelt sätt boka en tid som passar för din verksamhet.

Vi har hittills testat Rebnis Online för uthyrning av cyklar, stugor och båtar. Vi har kunder som har använt systemet för aktiviteter som öl- och whiskyprovning och nu senast löpträningspass.

En kund använder Rebnis Online för sina erbjudanden där man kan teckna sig för te x en räklåda och hämta ut den på angivet datum. Man kan sätta ut det antal man har och när de är slut så går det inte att få in fler bokningar. Vid utlämning använder man sig av bokningslistan och kan pricka av allt eftersom produkterna lämnas ut.

Vi väntar nu på att den första hotellkunden ska teckna sig för systemet. Det kommer inte att kunna ersätta Rebnis Jupiter på något år, men för mindre verksamheter ska det fungera bra. 

I mars kommer vi att ha funktioner som tilläggstjänster/produkter, flexibel prissättning, fler regler för att kunna sätta pris för hög- och lågsäsong osv. Direkt-/förskottsbetalning via kort, swish, faktura, avbetalning från kund kommer också att bli en funktion som du kan välja till i ditt system.

Rebnis Online kommer att kunna väljas utifrån funktioner och hur många objekt + användare. Du betalar helt enkelt för det du behöver för din verksamhet. 

Prova gärna! De 10 första dagarna är gratis. Vi har ingen bindningstid.

  


Tips på fler av våra produkter

 • Städrappen - smidig städrapportering i realtid, kan nås via surfplatta, mobil eller dator. Visar status i realtid i Jupiter i receptionen.
 • Hotel Trends - för att enkelt kunna göra prisjämförelser med andra hotell.
 • Dynamiska priser - funktion för att enkelt kunna ändra priser på en eller flera prislistor samtidigt. Funktionen är tänkt för att snabbt kunna marknadsanpassa sina priser beroende på tillgång, efterfrågan och rådande priser i området.

 

Vi på Rebnis värnar om miljö och människa och köper därför vårt papper för kvitto- och  bongskrivare från Rollco Nordic. Fr o m januari 2020 är det förbjudet att använda Bisfenol A i papperet. I de rullar Rollco levererar till oss finns det inga fenoler alls! 

 

Rollco Nordicas kvittorullar termo och kvittorullar utan termo (för köksskrivare) hittar ni i vår webbshop på vår hemsida.

 

Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.