Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Påminnelse!

Årsmöte med föredrag måndag 10 februari 19.00

På måndag är det dags för årsmöte. Vi samlas i Kyrkettan, mitt emot Gustavsbergs kyrka (Värmdögatan 1). Buss till Gustavsbergs centrum, bilparkering finns utanför Kyrkettan men också utanför det närbelägna biblioteket (Runda huset).

Dagordning, verksamhetsberättelse och ytterligare några handlingar finns tillgängliga på vår hemsida, www.varmdofagelklubb.se. OBS! Läs gärna handlingarna i förväg så går det snabbare att komma vidare till årsmötets höjdpunkt!

Som är Tomas Axén Haraldssons föredrag med den lockande rubriken Bland tekoppar och minareter – fågelskådning i Mellanöstern. Tomas berättar om fågellivet i Mellanöstern och det arbete han utför i den regionala fågelorganisationen OSME.

Klubben bjuder på ett enklare fika.

Mycket välkomna!

Denna information från Värmdö Fågelklubb är komplement till våra nyhetsbrev för snabba uppdateringar. Medlemsansvarig är Majna Gemsjö, majna@majna.se. Besök också gärna www.varmdofagelklubb.se.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Värmdö Fågelklubb. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.