Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

❤ TERVETULOA HELMIKUU ❤

 

Tällä hetkellä Kikaksella tapahtuu paljon uutta!

Tammikuu kului hurjan nopeasti täällä Kikaksella. Sanotaan, että aika kuluu nopeasti kun pidät hauskaa, ja juuri niin uusi vuosi on alkanut - paljon on tapahtunut ja se on ollut ennen kaikkea hauskaa.

Ja hauskaa on luvassa jatkossakin! Meillä on tulossa useita uusia palveluita ja tuotesarjoja juuri nyt. Kerromme näistä lisää myöhemmin. Paljon mielenkiintoista on luvassa, joten pysy kuulolla.

Tässä uutiskirjeessä voit lukea ajankohtaisista tarjouksista, harjoittelijastamme Netasta ja hänen palveluistaan ​​ja muutamista muista helmikuun uutisista.

Helmikuun suurin tapahtuma on maanantaina alkava poistomyynti  "Pelasta laatukosmetiikkaa edullisesti!". Täällä sinulla on mahdollisuus tehdä todellisia löytöjä! Tästä voit lukea lisää uutiskirjeessä.

Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka ovat tehneet tammikuusta merkityksellisen ja hauskan ajan meille. Jatkamme samalla tavalla.

Mukavaa helmikuun aikaa! 


HELMIKUUN TARJOUKSET

KUUKAUDEN HOITOTARJOUS

Aloita kevät kuukauden hoitotarjouksella - Helmikuun paketilla! Kahden tunnin hoitokokonaisuus sisältää Essen rentouttavan kasvohoidon ja jalkahoidon, johon kuuluu kuorinta, naamio ja jalkojen hieronta. Kynsien lakkaus tehdään valitsemallasi värillä. Saat lakan mukaasi lahjaksi (arvo n. 20 €). Asiakkaan tarpeisiin räätälöityyn kasvohoitoon kuuluu kaksinkertainen puhdistus, kuorinta, hieronta, kasvo- ja silmänaamio, seerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide.

Hoitopaketin hinta on 135 €. 

Tarjous koskee vain hoitoja, jotka tehdään helmikuussa. 

KUUKAUDEN TUOTETARJOUS

Kun ostat Inika Organicin meikkituotteita helmikuun aikana 90 eurolla, saat lahjaksi Lip-seerumin (arvo noin 30 €).

Inikan meikki perustuu 100% luonnollisiin, orgaanisiin ja vegaanisiin ainesosiin ja tuotteet ovat todella korkealaatuisia. Näitä tuotteita suositellaan lisäravinteena, varsinkin jos käytät luonnollisia ihonhoitotuotteita tai jos sinulla on ongelmaiho. Koska tuotteet ovat niin puhtaita, ne eivät tuki huokosia ja auttavat siten ihoa pysymään terveenä.

Voit myös tulla ilmaiseen konsultaatioon, jos haluat testata eri ​​tuotteita ennen ostamista, ja voimme auttaa sinua löytämään sinulle sopivat meikkituotteet. Tervetuloa!

Tarjous on voimassa helmikuun ajan niin kauan kuin tuotteita riittää.


HARJOITTELIJAMME HELMIKUUSSA -30%

Hei! Olen 36-vuotias ensimmäisen vuoden kosmetologi opiskelija Netta. Kiinnostuin alasta jo nuorena, mutta monen mutkan kautta päädyin alalle vasta nyt. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia ja siksi olenkin innoissani työharjoittelusta juuri Kika´sissa.Tervetuloa Essen probiotic 60 min - kasvohoitoon sekä ripsien ja / tai kulmien värjäys ja muotoiluun! Saat palveluistani 30% alennuksen 10.2.-13.3.2020. Olen suomenkielinen, mutta ymmärrän hyvin ruotsinkieltä myös.


3.2.-28.2.2020

PELASTA LAATUKOSMETIIKKA EDULLISESTI!

HÄVIKKI VIIKOT!

Siivoamme varastoa tehdäksemme tilaa uusille ihanille tuotteille ja tuotesarjoille. Nyt on tilaisuus pelastaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan! Meillä on -50% alennus melkein kaikista outlet tuotteista.

Tervetuloa pelastamaan, alkaen maanantaina 3.2!

Hävikkiviikot kestävät 28.2 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.


Uutta Kikaksella!

Me Kikaksella pidämme tärkeänä jatkuvaa kehitystä ja palveluiden parantamista. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Koska te ja palautteenne on meille tärkeää, olemme päättäneet antaa pienen porkkanan vastineeksi palautteesta.

Arvomme joka kuukausi yhden tuotteen kaikkien niiden kesken, jotka ovat antaneet meille palautetta.

Palautetta voit antaa sähköpostitse, verkkosivulla ja sosiaalisen median kautta. Jokaisen hoidon jälkeen saat sähköpostiisi kyselyn hoidon laadusta. Voit antaa meille palautetta helposti vastaamalla tähän sähköpostiin tai verkkosivumme kautta.

Kaikki vastaukset ovat tärkeitä, ja haluamme kuulla kaiken, sekä positiivisen ja negatiivisen. Kaikki palaute on tervetullutta!

Arvonta suoritetaan jokaisen kuukauden loputtua, seuraavan kuukauden alussa.

Kiitos että autatte meitä!

Visit our website or follow us in social media.

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.