Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V9 2020

http://www.acandia.se/

Få koll på dagvattnet

Det har hittills inte varit så lätt att snabbt få en bild av flödena i dagvattensystem. Med Wavelet från Ayyeka är det lätt att snabbt mäta in nivåer, flöden och regn.

Enheten är helt autonom, klarar montering direkt i brunnar och skickar larm och löpande rapporter till en molntjänst. Vi hjälper till med monteringen!


Väderstation för temperatur

När du vill holla kollen på temperaturen i luften och marken kan en datalogger som skickar mätdata till en molntjänst vara en prisvärd lösning.

Du kan även få larm via SMS. Exempel på applikationer är lantbruk, travbanor, markarbeten, risk för frostskador, övervakning av temperaturkänsliga arbeten som målning och gjutning.


Täthetsprovning utan trycksättning

Nej, det är ingen discokula. Det är en ultraljudstransmitter. 

Med den kan du testa tätheten hos utrymmen som containrar, fordon, fartyg, kylrum, frysrum, klimatkammare, branddörrar, kylskåp, frysar, apparatskåp, etc.


Dataguard - Ny funktion till din Robustel router

Robustels App "Dataguard" gör att man kan spärra routern från att förbruka mer data än avsett så att man inte drabbas av skyhöga fakturor. Med ett SMS kan man alltid enkelt slå på data igen om man behöver.

Dessutom finns en funktion som gör att man via SMS kan både starta om routern samt att den rensar uppgifter om mobilnätet och gör en ny scanning av tillgängliga nät - något som kan vara väldigt bra när man använder roamande SIM-kort, vilket är mer eller mindre standard i operatörernas IOT-lösningar.


Läckor i tryckluftssystem är dyrt

Läckor i tryckluftssystem kostar inte bara i direkt energiförbrukning, även underhåll och nyanskaffning påverkas. 

Nu har vi uppdaterat vårt utbud av läcksökare från Sonotec och vi kommer gärna ut till dig och visar på plats i dina lokaler. Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt besök så du får se potentialen i instrumenten.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.