Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

❤ VÄLKOMMEN FEBRUARI ❤

 

Just nu händer det mycket på Kika´s!

Januari gick förbi med stormsteg hos oss här på Kika´s. Det sägs att när man har roligt går tiden fort, och precis så har det nya året startat hos oss - det har hänt mycket och det har framför allt varit roligt.

Mera roligt skall vi ha! Vi har på kommande flera nya tjänster och produktserier just nu. Dessa kommer ni så småningom att få höra om och se mera av senare. Mycket trevligt utlovas, så håll utkik.

I detta nyhetsbrev kan ni läsa om aktuella erbjudanden, vår praktikant Netta och hennes tjänster och lite annat nytt i februari.

Det största som händer hos oss under februari är ändå den stora outleten vid namn "Rädda kvalitéts kosmetika förmånligt!". Den drar i gång på måndag. Här har du chans att verkligen fynda! Läs mera om detta längre ner i brevet.

Tack till alla er fina kunder som har varit med och gjort januari till en meningsfylld och rolig tid för oss. Vi fortsätter på samma sätt.

Ha en fin februari månad!

❤ 


ERBJUDANDEN I FEBRUARI

MÅNADENS BEHANDLINGS ERBJUDANDE

Tjuvstarta våren med månadens behandlings erbjudande - Februaripaketet! Behandlingspaketet på 2 h innehåller Esse avslappnande ansiktsbehandling och avslappnande SPA fotvård med peeling, mask och massage av vader och fötter. Lackning med valfri färg ingår. Du får lacket med dig hem som gåva (värde ca. 20€). Ansiktsbehandlingen som anpassas enligt kundens behov innehåller dubbel rengöring, peeling, massage, ansikts- och ögonmask, serum, fuktighetskräm och ögonkräm.

Februaripaketets pris är 135€.

Erbjudandet gäller enbart behandlingar som utförs inom februari månad.

 

MÅNADENS PRODUKTERBJUDANDE

Köp Inika Organic´s makeup produkter under februari månad för 90€, så får du ett Lip serum som gåva (värde ca. 30€).

Inikas smink baserar sig på 100% naturliga, ekologiska och veganska ingredienser och produkterna är av högsta kvalitét. Dessa produkter rekommenderas som komplement speciellt om du använder dig av naturliga hudvårdsprodukter eller ifall du har problemhy. Eftersom produkterna är så rena, täpper de inte till porerna och hjälper huden att hålla sig frisk.

Du kan även komma in på en kostnadsfri konsultation ifall du vill testa på de olika produkterna innan du köper. Då hjälper vi till att hitta rätta makeupen för just dig. Välkommen in!

I kraft under februari så länge lagret räcker.


PRAKTKANT FEBRUARI OCH MARS -30%

Hej! Jag är 36-åriga första årets kosmetologstuderande Netta. Jag blev intresserad av branschen redan som ung, men p.g.a. flera olika orsaker kom jag in i branschen först nu. Jag har i åratal använt mig av naturkosmetika, och känner mig därför särskilt ivrig att få göra min praktik just på

Kika´s.

Under februari och mars är ni välkomna på Esses 60 min probiotiska ansiktsbehandling samt frans- och brynfärgning och forming till mig! Du får 30% rabatt på mina tjänster under tiden 10.2.-13.3.2020. Jag är finskspråkig, men förstår även bra svenska och övar gärna även på mitt tal.


3.2.-28.2.2020

RÄDDA KVALITÉTS KOSMETIKA FÖRMÅNLIGT!

OUTLET VECKOR

Vi har stor rensning i lagret för att få plats med nya fina produkter och produktserier. Passa på och rädda kvalitativa produkter till mycket förmånliga priser! Vi har -50% på nästan alla outlet produkter.

Välkommen in och rädda fr.o.m. måndag 3.2!

Outlet veckorna håller på  t.o.m. 28.2 eller tills lagret är slut.


Nytt på Kika´s

Vi på Kika´s gillar ständig utveckling och förbättring. Just nu så fokuserar vi extra mycket på att ge er kunder den bästa servicen. Eftersom vi bryr oss om er på riktigt och verkligen vill bli bättre, så har vi beslutat att ge er en liten morot för att ni i gengäld ska hjälpa oss att kunna förbättra oss.

Vi kommer nämligen lotta ut en produkt per månad till alla de som gett oss feedback. 

Feedback kan ni ge via e-post, webbsidan och via sociala medier. Efter varje behandlig kommer automatiskt ett mail till er e-post med en förfrågning om vad ni tyck om behandlingen. Enklast ger ni oss feedback genom att svara på detta mail eller via vår webbsida.

All respons är viktig för att vi skall kunna bli bättre, och vi vill höra allt. Positivt som negativt. Allt är välkommet.

Utlottningen sker alltid efter månadens slut, i början på följande månad.

Tack för att ni hjälper oss!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.