Nyhetsbrev kultur från Sotenäs kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Missa inte!

Varje månad tipsar jag om tre arrangemang jag tycker att du absolut inte får missa.


1. Per Pixel

Visningen av Per Pixels poetiska landskapsfotografier är en kulturhändelse av rang. Även föredrag 24 feb.


2. Saltstänk och Västkustsol

2,5 timme rörliga bilder från 50-talets Bohuslän. Har gått för utsålda hus i Göteborg.


3. Lördagsmys

Exklusiv filmvisning och halv special. Läs mer nedan och se trailern här.

Sotenäs kultur februari

Nu är nyhetsbrevet för kultur tillbaka igen, efter ett uppehåll i januari. Glädjande nog kan jag nu presentera ett samarbete med Fotogruppen i Askum, som framöver kommer att presentera månadens bild i nyhetsbreven.

Bilden nedan visar  en vinter så som vi är vana att se dem, men nu tror jag de flesta snarare längtar efter våren.  I väntan på den får ni njuta av en hel del kultur - på bio, i kursform, konstutställningar och föreläsningar. Önskar er alla en riktigt god februari!

Carl Forsberg, kultursekreterare

Vinter vid en annan tid. Askum fotogruppen, Conny Hansson

Konstkurser i Bohuslän

Under våren och sommaren arrangeras mängder av konstkurser i vårt närområde och det börjar bli hög tid att anmäla sig. Du hittar Gerlesborgsskolans kurser här och  KKV Bohusläns kurser här.

Som exempel på kurser kan nämnas akvarellmåleri, kroki och stenskulptur.


Lördagsmys på Evja Folkets Hus


Slutrapport Stenens Hus

Projektet Stenens Hus har beviljats förlängning till 31 mars. Det innebär att slutrapporten kommer att vara färdig först då, inte vid årsskiftet som tidigare utlovat. Du kommer att kunna läsa rapporten via projektets hemsida och vi kommer att kalla till stormöte när rapporten presenteras.


Kalendarium


Så funkar det

Nyhetsbrevet om kultur i Sotenäs kommun kommer ut den 29:e varje månad. Vill du att ditt evenemang ska synas här, så maila till kultursekreteraren senast den 27:e månaden innan ditt evenemang äger rum. Du behöver beskriva evenemanget med en mening och bifoga en länk till en sida med mer utförlig beskrivning. Se ovan på kalendariet för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut.


facebookinstagram

E-post: carl.forsberg@sotenas.se

Telefon: 0523 - 664 788

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har anmält dig via vår hemsida eller på annat sätt godkänt att din adress används för utskick. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.