Nyhetsbrev Februari

Hej på er syvänner!

Nytt år, nya möjligheter. Det känns väldigt roligt att så många ber om lösenordet när vår shop är stängd. Ungefär 250st över julledigheten. Man blir inte bortglömd fast man tar ledigt. Det känns som väldigt länge sedan jag skrev ett nyhetsbrev. Passar på att varna för väntetid. Många handlar när vi gör utskick. Spännande nytt gör sitt till dessutom.


Vi börjar med månadens vara Februari. Jag är själv lätt beronde av wonder Clips. Vi har många olika, men nu kommer en ny medlem i Wonder Clips familjen.

Mini Wonder Clips.

Tar inte så stor plats, hållar fast lika bra, till lägre pris.

frp. innehåller 50st sorterade färger. storlek 28 x 8mm

I Februari köper du dem för 79:- (ord. pris 119:-)


Vi har flera spännande nya varor. Länkar finns från Startsidan som  vanligt. Börjar med nya volymmellanlägg. Att det finns ett stort intresse har vi förstått. Vi fick beställa mer efter att det funnits några dagar i shoppen.

4 olika. Ronolin, liknar Thermolam 272  är något stelare. Ronofix 1 och Ronofix 2, är samma som Ronolin men har klister på ena respetive båda sidorna. Punktklistrat mellanlägg med klister på båda sidor, vet inte om jag sett det förut. Möjligen vliesofix men det är ju klisterfilm inte ett mellanlägg. 2 nya reflexark, supersöta tryckta laglappar. Täcker in många stilar.

4 st färgmixar med mincolorsnaps. Nya färger på vår populära "fårsax". Tryckknappar med krage. i brist på nonvoven mönsterpapper har vi tagit in ark med vanligt mönsterpapper både vitt och rutigt. Lite nya nålar. Ledlist belysning, att klistra på symaskinen. Sen fortsätter vi att byta ut vår färgade spetsar. Nu kommer blå och lila. Spetsen är så fin.


När vi lägger upp något i shoppen lägger vi det under fliken NYTT i webbshoppen, där bör man hålla lite koll :)

Här ligger länkar kvar längre än på startsidan.

Som jag brukar, lite om oss själva också

Jul, nyår och trettonhelg. Vi har träffat alla våra barn och barnbarn. Men vi fick inte till ett tillfälle där alla sågs. Sjukdomar på olika plan kom i mellan.

Får symobliseras av lilla Selma som inte mådde bra.

Det är roligt att ses alla, men träffar man bara en familj i taget hinner man med att umgås ordentligt med alla barn. Alltså inget ont som inte har något gott med sig.

En sak jag funderat över är att vid jul och födelsedagar tar man fram kameran när barnen öppnar sina paket. Blir ganska trista bilder. Ofta lite suddiga och röriga. Jag tar fasta på det och visar när barnen använder sina julklappar istället.


Vi köpte färgpuckar till Selma. Som inte rann ut om dom välte. Riktigt bra. Mormor och morfar fick vara med och testa.


Båda våra barnbarnstjejer är väldigt pyssliga. Det gillar mormor. Pysslar gärna med dem.

Vanja fick en enhörning i gips av moster Emma, den skulle målas. Så nogrann hon var Vanja, inget fick bli fel. Enhörningen blev så fin.


Moster Emma köpte bra julklappar. Rasmus fick en radiostyrd bil. Julklappen öppnades hemma hos oss. Vi är lite rädda om vårt nya kök. Den gick som tusan, smällde i listerna överallt. Men det var ok för Rasmus att leka med den som en vanlig bil, tack Rasmus.


Åh så vår lille sångfågel Ted 1 år och 8 månader

Old MacDonals had a farm, Ee i ee i o.


Ni som följer mitt nyhetsbrev vet att jag/vi har projekt som genomförs. Ofta tar det lite tid men nästan alltid blir det klart. Men måste erkänna även jag har några ufon i mitt bagage.

Canvas tavlorna med motiv från öar i Bråviken sitter på plats. Det blev bra!


Mitt Ljusgjutningsprojekt är klart. Egna stumpar, Lasse och Helenas stumpar, "krashade ljus" och lite köpt parrafin, tillsammans 27 kg färdiga ljus. Det händer att dom rinner lite. Men jag tycker det är ganska vackert.

Mycket nöjd med mitt projekt!Vi bytte dörr i somras, förra veckan först var plåtslagarn här och fixade till karmen runt dörren. Fönstret bidrar mycket till luft och rymd inne. Det gillar jag.


Jag tycker om vackra saker. Har vid några tillfällen samlat på serier av olika vackra ting. Det är trevligt att leta och hålla koll på loppisar och auktionssajter. Ljuslyktan Katehelmi (daggdroppe på finska) från Ittala tilltalar mig. Skall försöka få ihop alla 20 färger som finns i serien. Har 4 st i dagsläget. Dom säljs ofta i par, men det tänker ja undvika i möjligaste mån. Till att börja med har jag satt budjeten till max 100:-/lykta. Jag har inte bråttom det får ta tid.

Till sist!

Nytt stickprojekt. Jag är inte någon särskilt duktig stickare. Har flera i min närhet som verkligen kan. Jag stickar som avkoppling bara. Detta skall bli en jobbtröja. Jag har haft svårt att hitta en bra modell. Testar därför att sticka efter ett symönster som jag anpassat efter mina önskemål sen tidigare. Vi får se om idén är bra eller inte. Jag har snöat in lite på tubgarn, så även i denna tröja.

 

Grattis till våran Emma som fyller 30 år idag.

Stor kram från/ Bibbi