Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Dormer standardborr i High Tech-kvalitet med TIN-beläggning och Dormer försänkarsatser, blanka och belagda till specialpris. Läs gärna mer om produkterna i nedan länkar. 

Hela DORMERPRAMET sortiment kan rådgöras och beställas via Göthes Teknik. För specifika frågor eller beställning ring oss gärna på 010 - 483 40 80


Längsta räckvidden: CoroDrill® DS20

CoroDrill® DS20 har den längsta räckvidden: Det är det första vändskärsborret inom metallbearbetningsindustrin som klarar sju gånger diametern i borrdjup. Inget mer vändande på stora komponenter för att borra från andra sidan bara för att vändskärsborret inte är långt nog för komponenten.Allt talar för att CoroDrill® DS20 kommer att bli den nya måttstocken för djupborrning med hög precision. Titta på den här demofilmen och se CoroDrill® DS20 i aktion.

CoroPlus® ToolPath-uppdatering: Invändiga PrimeTurning™- och gängsvarvningsoperationer

Programvaran CoroPlus® ToolPath innehåller nu två olika moduler: PrimeTurning™ och gängsvarvning. PrimeTurning™-modulen har uppdaterats med programmeringskoder och tekniker som garanterar maximalt resultat för invändiga PrimeTurning™-operationer. Gängsvarvningsmodulen är helt ny och ger programmeringsstöd för utvändiga och invändiga gängsvarvningsoperationer.

> Läs mer om applikationerna i CoroPlus® ToolPath

 

CoroTurn® Prime SL-huvud: Invändig PrimeTurning™ för mindre diametrar

Med CoroTurn® Prime SL-huvuden är det nu möjligt att använda invändig PrimeTurning™ för håldiametrar ner till 40 mm (1,575 tum). Detta hjälper er att öka produktiviteten och få utmärkt spånkontroll. För maximalt utflöde: Använd programvaran CoroPlus® ToolPath som nu även har stöd för invändiga PrimeTurning™-applikationer.

> Läs mer om CoroTurn® Prime SL-huvud

Källhänvisning: Text och bild från Sandvik Coromant AB


Vi vill gärna påminna om Gigants nya mini-spaklyftblock i aluminium

Med den låga vikten och kompakta konstruktionen tar du lätt med dig den!
Handtaget är kort vilket gör den idealisk för det lilla utrymmet. Finns i 2 varianter 250kg eller 500kg.

Källhänvisning: Text och bild från Gigant AB

Är DU anmäld*? till mötesplatsen som förändrar!

Om inte, då är det hög till att anmäla sig till Göthes ON ICE, 11-12 februari 2020 i Falun. Sista dag för att anmäla sig är idag den 31 januari. Anmälan och mer information finns i länken under.

* Om du redan är anmält eller svarat på tidigare inbjudan , bortse från denna ”Sista chansen inbjudan”

För att möjliggöra att alla som vill medverka på ON ICE 2020 har vi reserverat ytterligare hotellrum på Hotel Falun, www.hotelfalun.se. Hotellet erbjuder 990 SEK rum/natt inklusive frukost. Bokning görs direkt till Hotellet. Ange Göthes ON ICE. Maila anna@hotelfalun.se eller ring +46 23 291 80. Först till kvarn principen gäller och rummen hålls till den 31 januari.

Varmt välkommen med anmälan till mötesplatsen där företag möter företag, nätverkar och skapar affärer!

 

I nedan länk hittar du en ifyllbar PDF. För att fylla i anmälan är det viktigt att göra följande steg.

1) Klicka på länken >> TILL ANMÄLAN << för att öppna filen.
2) Högerklicka och välj "spara som". Spara filen med ditt namn & företag.
3) Öppa sedan den sparade filen och fyll i dina uppgifter och val.
4) Spara filen igen och skicka den till Jan på jan.ostlund@gothes.se

  

Välkommen till en tillställning som gör skillnad – Hoppas vi ses i Falun.


Elektrikern eller elinstallatören är det yngsta hantverksyrket i kalendern. Han fanns inte före "uppfinnandet" av elektriciteten och man brukar räkna 1870-talet som elektricitetens födelseår. Det var då man fann ett sätt att praktiskt använda den på och tio år senare som den första glödlampan uppfanns. Till en början drogs det likhetstecken mellan telegraf, telefon och el. I och med starkströmsteknikens genombrott föddes det moderna yrket: elektrikern. Starkström och svagström skildes åt. Televerket tog hand om telegraf och telefon.

Källhänvisning: Text och bild från Flinks Järn


Vi arbetar efter gällande GDPR bestämmelser. Vår policy hittar du via nedan knapp.


facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.