Forma Vitas Nyhetsbrev

Hej på dig!

Har nyårslöftena hållit i sig eller har de runnit ut i sanden? Det gör inget, för det är aldrig försent att försöka på nytt, göra en förändring och skapa sig nya vanor.

Alla saknar vi solen och att kunna gå ut utan tjocka kläder. Det är lätt att längta bort, men kom ihåg att ta vara på den här tiden. Ge dig ut i skidspåret och få upp pulsen eller mys framför en gammal film med dina nära och kära. Oavsett vad du väljer att hitta på under dessa månader vill vi uppmuntra dig till att se efter dig själv.
Såklart hjälper vi dig påvägen i vårt nyhetsbrev.

Nyhet!

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyra baserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar. Klicka här för att boka en tid på Söder och här för att boka i Sjöstaden.

Huden tar mycket stryk av den torra luften inomhus och kan behöva lite extra omtanke. En kemisk peeling är ett utmärkt sätt att liva upp vårt yttersta hudlager. Med olika styrkor på syrorna i peelingen kan våra hudterapeuter anpassa behandlingen efter dina behov. Att peela sig regelbundet motverkar yttorrhet, tilltäppta porer och ytliga akneärr. Klicka här för att boka en tid på Söder och här för att boka i Sjöstaden.

En annan metod för att förbättra sin hudkvalitet är PRP, även kallat vampyrmetoden. Det går till som så att din behandlare tar ett par rör av ditt eget blod och centrifugerar det så att plasman separeras från de röda blodkropparna. Därefter injiceras plasman i flera punkter i huden. Denna behandling är även bra mot håravfall, eftersom hårsäckarna stimuleras. Vi rekommenderar alltid att göra minst 4 behandlingar, och därefter komma tillbaka regelbundet med ca 4-6 månaders intervall för att bibehålla ett gott resultat. Inför en behandling med PRP är det viktigt att äta och dricka ordentligt, då blir det lättare för behandlaren att ta blod och du mår bättre när du inte är uttorkad. Klicka här för att boka en tid på Blekingeg eller här för Sjöstaden.

Forma Vita höll nyss ett event där sjuksköterskan George och Dr. Carl höll en presentation om MD-koder och vårt arbete med känslomässiga attribut. Till exempel utgår behandlaren från kundens önskan om att se piggare eller mindre sur ut. Istället för att bara fokusera på enstaka områden lägger man tid på att skapa en helhet. Är du intresserad av detta rekommenderar vi dig att ta del av erbjudandet som gäller hos Fanny och George.

Eventet var väldigt lyckat med musik av Sara Varga och Lars Hägglund, snack med Lotta Gray (@vimmelmamman). Vår aukt. hudterapeut Nina pratade om Coolsculpting medans gästerna tuggade på snittar och drack bubbel. Vår leverantör Allergan fanns på plats och kunde svara på frågor om sina produkter,  Juvederm fillers. Vi hade också en tipspromenad med fina priser och en härlig goodiebag. Håll ögonen öppna efter nästa riktade inbjudan till våra event framöver!

Aktuella erbjudanden

Gäller för behandlingar utförda mellan 3/2-31/3-2020

Kemisk peeling

Passa på och ge din vintertorra hud extra fukt med en kemisk peeling för endast 1000kr (ordinarie pris 1250kr).

Hår- & hudförbättring, PRP

Öka antalet hårstrån eller förbättra din hudkvalitet med en kur PRP i 4 omgångar för 7900 kr. 

Vi bjuder på ett område botox

Vid behandlingar med över 2ml filler ingår ett område botox. Vill du göra mer än ett så bjuder vi på det billigaste området. Pris för 2ml filler är 7980kr. 

VIKTIGT!  Gäller endast hos våra leg. sjuksköterskor George, Fanny & Suzan. Erbjudandet avser inte medicinsk botox såsom bruxism/tandpressning, migrän eller hyperhidros. För medicinska behandlingar gäller fasta priser som står på hemsidan. 


Har du frågor? Mejla oss gärna på kontakt@formavita.se

Forma Vita hittar du på Blekingegatan 25 & Hammarby Allé 83 i Stockholm. Tel. 08-518 306 00.

Forma Vita Bodysculpting hittar på Maria Prästgårdsgata 29 i Stockholm. Tel. 073-334 59 90.

Följ oss i våra sociala medier

facebookhomepageinstagram