Ett nyhetsbrev från Colombine Teaterförlag. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Bild: Jackie Ramirez, Pixabay

ATT SKILJAS

av Mia Törnqvist


Kvinnan, Mannen och Dottern ska fira midsommar i sommarhuset. Av en händelse får Kvinnan syn på ett mejl från en älskarinna i sin mans dator, och semesteridyllen krackelerar. Mannen förnekar otrohet och ett drama tornar upp sig där alla relationer ställs på sin spets. Dottern, som är besviken för att hon får för lite uppmärksamhet, blir rasande och börjar tvivla på sitt eget äktenskap. Hon vänder sig till grannen, som är psykolog, och han blir smickrad och börjar drömma om en ny kärlek. Väninnan, som är på besök, börjar frukta att den unge älskare hon mött på Tinder inte längre vill ha henne.

Under loppet av ett par dagar går ett långt äktenskap sönder, verkligheten raseras och plötsligt är ingenting längre vad man trodde att det var. Alla längtar efter kärlek, men är så uppfyllda av sina egna behov att de bara ser sig själva. Dramat är skildrat med humor och smärtsamt igenkännbart!

ATT SKILJAS väntar på sin urpremiär.

Roller: 5 (3k, 2m)   Språk: Sv   Publik: vuxna


Vill du läsa?

Skriv så skickar vi!

/ Berit, Franka, Sara och Lena


Colombine teaterförlag, Gaffelgränd 1A, SE-111 30 Stockholm, tel: +46 (0)8 411 70 85/46 (0)8 411 80 85, E-post: info@colombine.se

homepagefacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du arbetar med scenkonst eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.