Lika roligt att göra, som att få. Asken är 12 x 12 cm stor, som vid öppning 'exploderar' i flera lager av fickor och fack. De medföljande dekorationsföremålen dekoreras med personliga meddelanden, bilder, utklipp, decoupage m.m. En fantastisk gåva att ge vid födelsedagar, bröllop, dop, konfirmation eller stundet!

Finns i svart, vit eller naturfärgad kartong.

Tack vare stor efterfråga från er kunder, tar vi hem stämpeldynan Memento Dew Drops från Tsukineko. En vattenbaserad stämpeldyna som passar perfekt till infärgning av bakgrunder, mixed media och stämpling av motiv.

Diamond Dotz är ett fantastiskt nytt hantverk där härliga mönster skapas med små diamant-liknande facetter. Processen att plocka upp de små diamanterna, och placera dem på en färdig mall är enkel, avslappnande och snabb. Välj mellan olika sorters motiv!

Att ha de rätta verktygen är ett måste! Sitter du fortfarande med linjal och skalpell för att skära raka linjer i dina papper, så är det dags att uppgradera sig till en skärmaskin! Välj mellan två storlekar, 35 cm eller 15 cm.

Gör som proffsen, använd en scoring board och upptäck den kreativa världen inom kortvikning! På ena sidan av plattan finns skår-linjer som hjälper dig vid kortvikning. På andra sidan finns kuvert-mallen, samt figurer som kan embossas (präglas) in i ditt papper med hjälp av det medföljande falsbenet.

Nya dies till din stansmaskin! Perfekt för årets högtider! Bröllop, fest och dop!

Försegla på gammeldags vis med vax och sigill på dina inbjudningar.

Detta och mycket mer hittar du i vår nyhetskategori. Välkommen!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail viakontaktformuläret och uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.