Gästsäkert med anledning av Covid-19

Vi på Toftaholm Herrgård följer händelseutvecklingen av covid-19 (coronaviruset) och utgår från Folkhälsomyndighetens och myndigheternas rekommendationer och regler. Enligt nuvarande beslut från regering och polis gäller begränsningar på arrangemang till ett maxantal på 500 deltagare. Därmed omfattas inte våra planerade arrangemang i nuläget men vi följer självklart alla beslut och rekommendationer om det skulle bli några ändringar.

 

Vår verksamhet

Vi håller verksamheten öppen som vanligt, precis som våra kollegor i branschen. Dessutom gör vi allt vi kan för att skydda våra gäster och vår personal. Vi erbjuder en trygg, naturnära miljö, långt utanför storstad. Vi vidtar största försiktighetsåtgärder med möjlighet till avskild matsal, konferensrum med separata toaletter.

Tillsammans med branschen möter vi nu en tuff tid där vi måste anpassa oss till snabba förändringar i samhället. Våra anställda vill gå till jobbet, få sin lön och kunna försörja sina familjer. Vi väljer därför att driva verksamheten vidare utifrån de rekommendationer och regler som myndigheterna sätter. Skulle vi stänga vår verksamhet skulle detta drabba många familjer väldigt hårt.

Vi vidtar alla tänkbara försiktighetsåtgärder för våra gäster och personal, alla med förkylningssymptom ombedes att stanna hemma och ingen av våra medarbetare har sedan årsskiftet befunnit sig i något av de riskområden som initialt smittade svenskar vid utlandsvistelse.

 

Information om avbokningar

Vi följer Visitas riktlinjer gällande avbokningar och inställda arrangemang.
Beträffande avbokningar så gäller det som avtalats vid bokningstillfället. Om du önskar avboka din vistelse hos oss, hänvisar vi till din egen hem-och reseförsäkring där du eventuellt kan få ersättning.

 

Tack för att du fortsätter besöka Toftaholm Herrgård!

Vi kommer försätta välkomna dig hem till oss! Självklart har alla ett val att besöka oss eller ej. Men det är viktigare nu än någonsin att ta hand om varandra! Från vår sida innebär det att fortsatt leverera bästa möjliga service till alla våra gäster. Vi försöker i största möjliga mån möta era önskemål och hoppas vi ses snart.


Följ oss i sociala medier

facebookinstagramhomepage

Kontakta oss gärna: 
+46 370-440 55 / info@toftaholm.se