Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev januari 2020

Personal på kansliet

Fr o m årsskiftet bemannas kansliet av Jenny Granström & Jessica Larsson.

Jenny är tillbaka på heltid efter sin föräldraledighet och Jessica blir kvar på kansliet på 75 procent. Vi har olika ansvarsområden, men hjälper såklart varandra när det behövs.


Barnkonventionen blir lag från årsskiftet

Från och med 1 januari 2020 är FN:s barnkonvention lag i Sverige.  Vad innebär lagen för idrottsrörelsen? Läs mer >>


Beslut om registerutdrag

Fr o m den 1 januari 2020 ska föreningar i Sverige begära begränsat registerutdrag för den som har regelbunden kontakt med barn. Läs mer >>Nya riktlinjer för ekonomiska stöd

Samtliga ekonomiska stöd inom idrottsrörelsen har fått nya regelverk. En del förändringar påverkar idrottsföreningarna direkt. Läs mer >>

 

Uppskjutna matcher

Det finns en del uppskjutna matcher i systemet. Vi ber er försöka hitta datum för dessa matcher snarast möjligt. De ska spelas innan seriens sista omgång. Ta kontakt med Jenny vid funderingar.

Vårens styrelsemöten

Vårens styrelsemöten kommer förläggas ute hos er föreningar, där ni får möjligheten att berätta om er verksamhet. Vi återkommer med datum ni kan boka in er på.

Sverige EM-kvalar i Skövde söndag 29 mars

De svenska damerna siktar på tionde raka EM-slutspelet, och nästa steg på vägen dit är EM-kvalet mot Tjeckien som spelas i Arena Skövde söndagen den 29 mars. Var med på plats och stötta landslaget i gruppfinalen och på vägen mot mästerskapet!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >>

 

Sent with Get a Newsletter