Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gillis Edmans föreläsning

Torsdagen den 16 januari 2020 kl 18.30

Välkommen att lyssna till Gillis Edman

som föreläser  under rubriken

" Livet och människan som pusselbitar "

Anmälan senast 12/1

Under årens lopp har Gillis haft förmånen att möta många olika och spännande personligheter. Alltid med sin pusselbit på fickan. Biten har både utbuktningar och inbuktningar, både tillgångar och brister – precis som människor och livet självt.  Till och med när pusslet lagts är bilden ändå alltid krackelerad. Med sin långa erfarenhet delar Gillis med sig av mångsidig kunskap och människokännedom på ett fängslande och positivt sätt.

Med humor och värme berättar han om det svåra med att vara människa, hur sorger och kriser kan stärka oss och varför insikten om livets ändlighet ökar varje dags värde. Gillis Edman skapade en av Sveriges mest framgångsrika och omtyckta begravningsbyråer. I mer än 40 år har hans samtal, föreläsningar och mentorskap hjälpt människor och nu kommer han än en gång tll VSFB och delar med sig av sin klokskap.


Under kvällen blir det tillfälle till samtal och vi bjuder också på fika. Vi kommer att vara i lokalen på Skiljemyntsgatan 12 i Göteborg (ingång från gården).
Om du vill vara med den här kvällen så anmäler du dig senast den 12/1 till aktivitetsgruppen.goteborg@vsfb.se eller till Berit på 0709-207 208.
Välkommen!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Föreningen VSFB, Föreningen Vi Som Förlorat Barn.

 klicka här.