Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

'Allo, 'allo! Premiär 25 januari

Snart är det dags! Premiär 25 januari för vår restaurangversion av ’Allo, ’allo, ’emliga armén! Föreställningar ges till i slutet av mars. 

Vi dukar upp trivsamma långbord uppe i Hillesgårdens hörsal med numrerade biljettplatser. ’Allo, ’allo pågår runt och mellan borden samt på scenen, vilket gör att allting kommer nära och alla ser och hör bra. Du äter en trerätters meny medan föreställningen pågår, och till desserten blir det en sprakande musik- och skrattshow på scenen.

Eva Rydberg och Fredrik Dolk gör två av huvudrollerna, och Anders Aldgård regisserar. Det gör att vi kan garantera högsta nivå på stämning och komik!

Vi har öl- och vinrättigheter.

Kom gärna klädd i 40-talskläder, så bidrar du också till den goda stämningen!

Året i 'Allo, 'allo är 1943. Caféägaren René försöker hålla sig väl med både de ockuperande tyskarna och sin hustru Edith, vilket ibland leder till halsbrytande vändningar. När ingen ser kurtiserar han sin servitris Yvette. Dessutom kompliceras hans tillvaro av att hans totalvirriga svärmor Madame La Fan är på plats.

Vad är det René har smugglat undan i källaren? Vad säger Edith när hon ser René ihop med Yvette? Hur står det till med den där knackwursten i köket? Och var är egentligen det berömda konstverket ”Madonnan med de stora tuttarna”? Karusellen snurrar på högvarv!

Boka nu! Här finns mer om föreställningen och alla speldatum. 


Onsdagsunderhållning från 1 april

I april och maj blir det föredrag, underhållning och musik på Hillesgården både på onsdagar och en del torsdagar. Vi återkommer med mer info så snart programmet är helt klart!

Eftersom 'Allo, 'allo pågår mars månad ut börjar inte vår traditionella underhållning förrän i april den här säsongen.


Athena Senior för dig som är 60+

För första gången ordnar vi tre reflektionsdagar om livet för dig som är 60+ där vi gemensamt tittar på hur livet är, hur det blev och om framtiden.

Det blir tre varierade dagar och kvällar på Hillesgården, med öppna, djupa och försonande samtal om drömmar, sorger och glädjeämnen. Karl-Erik Edris, Görel Engstrand och Fredrik Lidman föreläser och leder kreativa aktiviteter. Du bor i vårt trivsamma gästhem och vi äter alla måltider tillsammans.

Athena Senior genomförs 17-19 april 2020, och om ni är två personer som anmäler er tillsammans får båda 10 procent rabatt på priset. Det här är ett arrangemang inom den nybildade Stiftelsen Hilarionakademin, och du hittar mer om Athenasenior och anmälningsinformation här


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.