Problemer med å lese nyhetsbrevet? Se det i webleseren.

Kurs i barneyoga

Naturyoga - Kurs i barneyoga 6-7 mars 2020 ved Jessica Lilo

Drømmen om det gode har gleden av å invitere til kurs i naturyoga med Jessica Lilo

Naturyoga er barneyoga for lærere, pedagoger og andre som jobber med barn og unge eller ønsker å gjøre det. Naturyoga kan gjøres i klasserommet, i gymtimen, ute i naturen, på AKS, i barnehagen osv. Øvelsene passer for alle, fra 1 til 120 år! Derfor er Naturyoga like populært blant lærere som blant barn og unge. Alle kan trenge et slikt pusterom i hverdagen!  

Gjennom mange år arbeidet Jessica spesielt med å introdusere yoga for grupper av barn og unge, og ut fra sine erfaringer har hun utviklet en rekke enkle, naturinspirerte øvelser som passer for alle aldre. De rolige yogabevegelsene hører inn under "kontemplativ bevegelse" som er en av døråpnerne i Drømmen om det gode sin pedagogikk. Hensikten er å skape pedagogiske pusterom i en aktiv og ofte stressende skole- eller barnehagehverdag for barna og de unge - og for pedagogen selv. Slike stunder gir arbeidsro og bedre læring.

Jessica Lilo er utdannet i biomedisin ved Karolinska Institutet og har en Master of Science i onkologi fra University of Wisconsin. Jessica kombinerer sine medisinske kunnskaper om kroppens fysiologi med et holistisk perspektiv på helse og lederskap, med spesielt fokus på hvordan moderne nevrovitenskap kan tilpasses praktisk for å utnytte hjernens ressurser bedre. Jessica er en ettertraktet yogainstruktør som har drevet yogastudio i USA og undervist i anatomi, fysiologi og mosjon ved University of Wisconsin. Hun har lært opp yogalærere og holdt workshops i New York, Mexico, Dubai, Norge og mange steder i Sverige.

Informasjon om kurset


Tidspunkt:

Fredag 6. mars
kl 13- 20
Lørdag 07. mars
kl.09-17

Oppmøte/registrering
kl 12.30 på fredag 6. mars


Sted:

Haraldsheim
Haraldsheimveien 4
0409 Oslo


Pris:

Pris Kr. 2300,-

Inkluderer varmt måltid fredag og lørdag


Påmelding:

Send epost til
vår kontaktadresse
og betal kr 2300 til Drømmen om det gode kontonr. 1254.05.92746
innen 15. fabruar

NB. kurset har maks 25 plasser, det er først til mølla...


Spørsmål om kurset?

Kan rettes til:

Victoria Scheel Haarstad
Tlf. 924 82 424

Gudrun Nordmo
Tlf. 906 41 841

Eller på epost til:
vår kontaktadresse


Drømmen om det gode | Org.nr. 912 473 147 |  Tlf.: +47 976 89 915 
kontakt@dreamofthegood.no | www.dreamofthegood.no