Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Fredag den 10 januari 2020


God fortsättning önskar vi på Prodex. Kolla in vår nya hemsida.


Komma till hemsidan. Klicka här!

Nytt år och nya utmaningar. Känner oss grymt laddade att hjälpa fler kunder där ute med sina drifter och problem. Vi kör ett norrlands-race denna vecka med våra säljare Anders och Dennis. Vill ni ha koll på era drifter. Kontakta oss för ett besök. Det brukar löna sig.

Vi har fyllt på vårt lager med bland annat IWIS rullkedjor för att kunna hjälpa våra kunder snabbare. Kontakta oss för mer info.


Vårt lager växer månad för månad och vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!


026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs och IWIS produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.