Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

GIGANT 5S-ROND

Denna rond fungerar som en behovsanalys för att få en uppfattning om vilka hjälpmedel som är
aktuella för en 5S-arbetsplats. Analysen är uppdelad i frågeställningar baserade på de två första
S:en, sortera och systematisera.

Läs mer här>>

BÖRJA DIN ERGONOMIROND HÄR.

Våra kroppar behöver variera rörelsemönstret för att de ska hålla livet ut. Därför är det viktigt att
kunna variera arbetsställningen när du är på jobbet. En ergonomiskt anpassad arbetsplats minskar risken för belastningsskador och ger en lägre sjukfrånvaro.

Läs mer här>>

GIGANTS LYFTROND

Gör denna analys innan du fortsätter med lyftronden, för att säkerställa att det är en lyftlösning du verkligen behöver. För speciallyft, hör av dig till martin.skog@gothes.se. Gigant har kompletta lösningar för alla förekommande lyft på en arbetsplats upp till 2000 kg.

Läs mer här>>

Hela GIGANTS sortiment kan rådgöras och beställas via Göthes Teknik. För specifika frågor eller beställning ring oss gärna på 010 - 483 40 80


7xD - Vändskärsborren överskrider förväntningarna

Ökad produktivitet och verktygslivslängd var resultaten av SKF Mexiko's tester av vändskärsborren CoroDrill® DS20 7xD.

Källhänvisning: Text och bild från Sandvik Coromant AB


Arbetsmaterialgrupper uppdaterade

Våra produktpublikationer erbjuder nu mer djupgående och lättillgänglig information om huruvida verktyget gäller som första- alternativt andrahandsval för bearbetning i ett visst material eller applikation. Detta visas numera enligt de allmänt kända ISO-klassificeringarna. Även rekommenderade startvärden för skärhastighet och matning visas. 

Källhänvisning: Text och bild från DormerPramet

Save the date - ON ICE 12 Februari

Det bästa mötet är det som förändrar. Och den bästa mötesplatsen är den som tillåter förändring.

På tur som Göthes mötesarena är ON ICE som går av stapeln den 12 februari 2020, så spara gärna det datumet i din kalender. Några av höjdpunkterna då är ett bryttest med RISE på en Aluminiumdörr RC3 samt föredrag om CE märkning.

Under ON ICE 2019 var det 20 stycken olika starka varumärken och leverantörer på plats till vår ”Minimässa” och vi var totalt ca 200 affärspartners som träffades och utbytte kunskap och erfarenheter. För ON ICE 2020 har vi målsättningen och förhoppningen att bli mer än 200 affärspartners som tillsammans skall diskutera och förhoppningsvis skapa ”Tomorrows Business Today”.

Vi kommer! Kommer du? Inbjudningar kommer senare i anslutning till ON ICE, men om du redan vill göra en preliminär anmälan, och säkra en plats, tveka inte att maila till; patrik.ostlund@gothes.se

Oavsett Sveriges långa geografi hoppas vi få se dig och som affärspartner, befintliga som presumtiv, ni är alla hjärtligt välkomna. Vår mötesarena är din mötesarena och vår vision är ett forum där företag möter företag, nätverkar och skapar affärer.

Utan er alla affärspartners (ingen nämnd eller glömd) inga affärer. Vi på Göthes Teknik önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. TACK för i år!


Fastighetsskötaren

Den moderna fastighetsskötaren bör ha bra insikt i olika hantverksyrken och vara beväpnad med pondus, människokännedom och tålamod. Han skall vara speciallist på att lösa det svåraste problem. Annat var det förr, då kallades han portvakt och var någon person som antingen bodde i huset eller fick en lägenhet av värden. Han var ofta den som fick klagomål både av hyresgästerna och husägaren. I svenska pilsnerfilmer behandlades han ganska omilt och gatans och husets busfrön var heller inte särskilt snälla. Oftast hade han dock god status och fick då och då lösa hyresgästernas personliga problem. Numera gör han kanske inte längre allting själv utan anlitar de specialister som behövs.

Källhänvisning: Text och bild från Flinks Järn


Vi arbetar efter gällande GDPR bestämmelser. Vår policy hittar du via nedan knapp.


facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.