Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren

God Jul från oss på Frötuna Gård & Retreat. 


JANUARI

10-12 Upptäck Inquiry! – utforskande frågor –

Ett enkelt verktyg för att förstå dig själv bättre.

På samma sätt som vi använder teleskop när vi tittar på stjärnor, verkar Inquiry som ett instrument för att hjälpa dig att se klarare. Det tillåter dig att ställa skärpan och få syn på det som redan pågår i dig, vare sig du vet om det eller ej. 

Lärare: Cecilia Navik, Gunnar Elseth, Simon Forsman

Läs mer

 

24-26 Målarhelg

Vedic Art - en metod som medvetandegör vår egen inre skaparförmåga så att vi på ett enkelt sätt kan uttrycka oss i bild. Vedic Art är ett konstutövande för dig som längtar efter det fria skapandet. Kanske har du inte målat sedan småskolan, kanske målar du men har fastnat i skapelseprocessen och vill komma vidare...

Lärare: Marie Meijer Falk

Läs mer

 

31-2 Skapa det liv du vill leva!

Desire Mapping är den hjärtcentrerade guiden till att designa våra liv. Processen handlar om att identifiera de känslor du helst vill känna, dina core desired feelings, för att sedan, designa ditt liv. Dina favoritkänslor blir en kompass i din vardag och du inser hur lite du behöver kämpa för att faktiskt få känna som du vill känna. Du flyttar helt enkelt livet lite närmre här och nu.

Lärare: Helena Önneby

Läs mer

 

FEBRUARI

7-9 Piggare, starkare och gladare -  Yogaworkshop  

Kom igång med en energikick för att stärka kropp och själ.

Tillsammans med Malin Sävstam, kommer vi yoga, lära oss mer av yogans historia, nosa på den 5000­‐åriga läkekonsten Ayurveda och diskutera hur man lättare möter alla jobbiga förändringar i livet. Kan det finnas något smart trick att leva livet lite mer smooth? 

Lärare: Malin Sävstam

Läs mer

 

14-16 Stilla dagar i tystnad

Kom och bo på Frötuna utan att delta i något program, bara vara i tystnad. Njut av vällagad, hälsosam mat, härliga vandringar i naturen och skön stund i Frötunas hamam, bastu och relaxrum. Under Stilla dagar på Frötuna börjar och avslutar vi varje dag med meditation. 

Retreatledare: Kristina Levén

Läs mer

 

14-16 Vandringsretreat 

Dagar då du under tystnad får vila, återhämta kraft och återknyta till ditt innersta väsens djup och sammanhang. En heltyst retreat där du bärs av retreatens rytm och struktur, de guidade vandringarna, platsens skönhet, stillheten och naturen. Hamam och bastu. Meditation morgon och kväll.

Retreatledare: Kristina Levén

Läs mer

 

MARS

13 – 15 Sök dina berättelser – eller egen skrivtid – med yoga om du vill

Helgkurs i kreativt skrivande – eller en helg bara för ditt eget skrivande – med morgonyoga och kvällsmeditation om du vill. 

Kursledare: Elisabeth Croneborg

Läs mer


Se hela programmet i Frötunas KALENDARIUM
Anmälan och mer information www.frotuna.nu eller info@frotuna.nu

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration? Klicka här.