Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev, december 2019

Hej!

Nu är första terminen av säsongen 19/20 snart till ända, tävlingssäsongen har börjat och nästa helg är det dags för alla våra duktiga cheerleaders att visa upp sina färdigheter för familj och vänner. Vi välkomnar er till UMCs juluppvisning i Sim- och Sporthallen

Vinterhälsningar från styrelse & kansli


facebookinstagramyoutube

Kanslitelefon

Mejla till kansliet och be om att bli uppringd eller lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer Elin upp så snart hon kan.

📞076-100 12 19


Juluppvisning

Den 8 december kl. 13-14
Sollentuna Sim- och Sporthall

Varmt välkomna!

Nästa helg är det dags för årets höjdpunkt! Då vi samlar alla våra lag: våra yngsta Microminiorer, våra Miniminiorer, Miniorer, Juniorer och Seniorer samt vårt Partner Stunt och låter dem visa upp sina program. I år är vi i Sollentuna Sim- och Sporthall så vi kommer att ha gott om plats på läktarna för alla våra supportrar.

Bjud in vänner och familj. Inträdet kostar 60:- (30:- för de under 12 år) och det kommer gå att betala kontant men vi föredrar om ni kan betala med swish.

 

 

Vi behöver fortfarande några föräldrar som kan hjälpa till som funktionärer, så leta rätt på mejlet som Tara skickade den 19 november "UMC X-MAS SHOW" eller leta rätt på henne inlägg på feacebook och fyll på i listan alt. mejla direkt till Tara eller kansliet om du inte hittar listan.

Vi behöver framförallt några till som kan vara med på mattan som spotters och säkra byggen men också några till som kan hjälpa till att städa efteråt. Om många kan hjälpa till och göra lite så är det inte så mycket jobb.

Tack på förhand, vi ses på söndag


kansli@unitedmovement.se


NALC - Nordic All Level Championship

Förra helgen (30/11-1/12) inleddes tävlingssäsongen för UMC då tre av våra tävlingslag, J2 Unlimited, J3 Unique och J4 Ultimate, åkte till NALC i Göteborg. Nära 4000 cheerleaders från Sverige, Norge, Danmark, Finland samt något enstaka lag från Tyskland och Ryssland var med i tävlingen som började på lördagen med finaler på söndagen.

Ultimate gick till final som tvåa av tio junior level 4-lag och fick tävla igen dag två. På söndagen placerade de sig femma av de fem lagen i finalen.

Unique kom på plats 10 av 17 och fick, bland våra tre lag, högst poäng för sitt framförande.

Efter några motgångar på förträningen kom Unlimited på plats 24 av 24 lag. För många aktiva var det deras första riktiga tävling i ett tävlingslag och att gå upp på mattan i ett så stort sammanhang är en bedrift i sig. Stödet de fick från läktaren där våra cheer- leaders och supporters hejade och

peppade när de körde var fantastiskt!

Det var en härlig med intensiv helg för de aktiva, deras tränare och de medföljande föräldrarna och ett rejält genrep inför vår juluppvisning helgen som kommer.

Stort tack till alla som var med!


💚  💙  💚  💙  💚  💙  💚


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

OBS! Nyhetsbrevet läggs upp på vår Facebook-sida och skickas bara
per mejl till de som valt att prenumerera på det.

facebookinstagramyoutube

sponsrar United Movement


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter