Ser du inte nyhetsbrevet? Klicka på denna länk 

2019-12-30

Hembygdsföreningen ber att få önska alla medlemmar ett...

Gott Nytt År !

Vi tackar för alla frivilliga insatser som bidragit till ett fint 2019 och ser framemot ett 2020 i samma fina anda som bidrar till att vår föreningen fortsätter att vara stark och framgångsrik.


Medlemsavgiften för 2020

Vänligen betala medlemsavgiften för 2020 på 150 kr till postgiro: 495 89 99 - 7.  Medlemsavgiften ska vara betald senast 2020-01-31. Anslut gärna din betalning till autogiro för att underlätta föreningens administration.


Björkviks Brygga

Föreningen har tillsammans med Nämdö företagarförening skickat in en skrivelse till ansvarig nämnd i region Stockholm för att påverka att turerna till Björkviks brygga ska återupptas efter slutförd renovering. I skrivande stund ligger ett förslag till förändringar som skulle innebära att Björkviks brygga INTE skulle återupptas som tidigare! Både Siko och Skärgårdens trafikantförening har också skickat in skrivelser i ärendet och där budskapet är tydligt: "Efter renoveringen av Björkviks brygga ska denna viktiga och centrala replikpunkt ingå i traden för Nämdötrafiken." Vi återkommer med info angående detta när vi vet mer.

Boka Årsmötet!

Föreningens årsmöte hålls lördagen den 1 februari klockan 14:00 i hembygdsgården.
Alla är välkomna och röstberättigad är de som betalt sin medlemsavgift för 2020.

 www.namdohbf.se


facebookhomepage

Du får detta mail, då du är en av medlemmarna i Nämdö Hembygdsförening, om du inte vill ha några fler nyhetsbrev ifrån oss, click here.