Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Namn åt de döda


Månadsbrev 2019-11 för Namn åt de döda


Bästa forskarvänner!

Stort tack för era fina insatser under hösten! Som framgår av diagrammet nedan så närmar vi oss hälften klart av församlingarna. Det varierar en del mellan länen hur långt vi kommit, så i vissa landsändar behöver vi ta i lite extra. Titta på kartan längst ned hur vi ligger till landet runt. Ni som tillhör föreningar i dessa områden får gärna sprida ordet så fler kan hjälpa till.

November ser ut att bli vår bästa månad så här långt i detta projekt, med runt 100 färdigställda församlingar.  Jag hoppas att många av er kan få in lite registrering även under jul- och nyårshelgerna, och som tack för hjälpen kommer ni att få en liten julgåva av Sveriges Släktforskarförbund. Håll utkik i brevlådan.

God Jul och Gott Nytt År önskar

Anders Berg
Projektledare
Epost:  dodbok@rotter.se
Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1797004830532076/

 

1 205 församlingar/delar och 831 000 poster är klara per 2019-11-26. Dessa har registrerats av ca 320 volontärer (enskilda och föreningar).

 

Till höger ser vi vilka län som kommit längst och vilka där vi behöver jobba på. Ju mörkare färg desto större procent av församlingarna är klara i det länet.

Alla siffror i detalj finns på
https://www.rotter.se/data/dodbok/statistik%202021.html


Ett utskick från Sveriges Släktforskarförbund och projektet Namn åt de döda.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.