Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Måndag 9 december 2019

Nyhetsbrev

 

2019 har varit ett bra år för oss på Rebnis när det gäller utveckling av våra system och effektivisering av vår support.

Många av er har funnits med oss sedan länge och förändringar har gjorts genom åren. För att både ni och vi på Rebnis ska få en tydlig bild på vad som ingår i avtalen kommer vi under 2020 att se över samtliga avtal och skicka ut nya digitala avtal för signering. De villkor som tidigare överenskommits kommer att vara desamma.

Vårt Kundforum, som du hittar via vår hemsida www.rebnis.se, innehåller mycket information så att du själv kan hitta svar på många av de frågor som dyker upp.

I vårt kundforum kan du även maila in dina frågor och vi märker att fler kunder väljer den vägen istället för att ringa. Detta gör att du med dina akuta ärenden snabbare kommer fram via telefon. 

Presenterar i detta nyhetsbrev lite nyheter och några integrationer som vi har i våra system. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

 

Nyheter

Rebnis Jupiter

  • Förbättrat stöd för e-faktura för att kunna hantera paket med blandade momssatser
  • Enklare/snabbare uppdatering av priser genom att man nu kan ändra flera prisrader samtidigt i en prislista
  • Förbättring med enklare installation av Städrapp för att snabbare komma igång.

Rebnis Kassa

  • Personalkollens Stämpelklocka light - tidrapportering, nyhetsfunktion och personalregister.
  • Diverse förbättringar för bongar/arbetsorder.

 Samtliga nyheter hitta du här https://info.rebnis.se/org/rebnis/


Rebnis Online

Framtidens bokningssystem, som vi kallar Rebnis Online, är under uppbyggnad men har redan nu många funktioner för användning vid aktiviteter och uthyrning. Varför inte prova det vid nästa vinprovning? Fungerar också för uthyrning av skidor, skotrar, stugor och ja, allt som man vill hyra ut. Det är i Rebnis Online ni gör er bokning hos oss för uppdatering av systemen. Där kan ni även boka en expert på en tid som passar er.

Våren 2020 kommer vi att ha funktioner som tilläggstjänster/produkter, flexibel prissättning, fler regler för att kunna sätta hög- och lågsäsong osv. Direkt-/förskottsbetalning kommer också att bli en möjlighet under våren.

Prova gärna! De 10 första dagarna är gratis. Vi har ingen bindningstid.

  


Tips på fler av våra produkter

  • Städrappen - smidig städrapportering i realtid, kan nås via surfplatta, mobil eller dator. Visar status i realtid i Jupiter i receptionen.
  • Hotel Trends - för att enkelt kunna göra prisjämförelser med andra hotell.
  • Dynamiska priser - funktion för att enkelt kunna ändra priser på en eller flera prislistor samtidigt. Funktionen är tänkt för att snabbt kunna marknadsanpassa sina priser beroende på tillgång, efterfrågan och rådande priser i området.

 

"Matrés är en restaurangens Uber. En app och ett betalmedel med många övriga funktioner. Via appen kan gästen direkt splitta notan med övriga i sällskapet, dricksa och ha möjlighet att bli fakturakund. Maitrés har funnits i Stockholm sedan 2017 och expanderar nu till fler städer i Sverige och övriga Europa."

 

Maitrés finns nu som integration i Rebnis Kassa. Vår första kund som kör Maitrés som betalsätt blir Werséns i Åre. Läs mer om Maitrés https://www.maitres.com/om-maitres

Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.