Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Sandvik Coromants senaste verktyg och lösningar

Missa inte Sandvik Coromants senaste introduktioner. Nu lanserar de den nya CoroDrill DS20 korthålsborren med vändskär. Det nya konceptet erbjuder möjligheter till ökad produktivitet, lägre ljudnivåer och möjlighet att borra hål upp till 7 x DC med hög borrsjunkhastighet, utan pilothål.
En innovativ produktnyhet!    

Inom Digital Machining introducerar de Coromant Capto DTH Plus – sensorerade drivna verktygshållare som levererar användardata i realtid vilket möjliggör planerat underhåll och optimerat maskinutnyttjande.     

För PrimeTurning™ finner du nya CoroTurn® Prime SL huvuden för invändig bearbetning i hål ned till dia 40mm. Mjukvaran CoroPlus® ToolPath är utvecklad och erbjuder nu även stöd för invändiga PrimeTurning™ applikationer.

Källhänvisning: Text och bild från Sandvik Coromant AB


Fokusera på slutresultatet med Bearbetningsekonomi

Under dygnets 24 timmar använder verkstäderna endast 24 %, eller 5,8 timmar, till metallbearbetning. Det är då som verkstaden skapar värde. Så hur kan vi minska den icke-produktiva tiden och maximera bearbetningstiden?

Nyckeln till att öka lönsamheten är att uppnå kortare produktionstid och öka maskinens användning. Eftersom produktion är en av de största kostnaderna för ett tillverkningsföretag förbättrar detta bearbetningsekonomin. 

Källhänvisning: Text och bild från Sandvik Coromant AB


Nyhet!

Nu finns det 2st nya spaklyftlock i aluminium på lager.
Med den låga vikten och kompakta konstruktionen tar du lätt med dig den!
Handtaget är kort vilket gör den idealisk för det lilla utrymmet.
Finns i 2 varianter 250kg eller 500kg.
Praktisk väska finns som tillbehör.

För beställning kontaka oss på 010 - 483 40 80

Källhänvisning: Text och bild från Gigant

Göthes Teknik = Strategisk Teknisk ÅF

Göthes Teknik AB blev en egen juridisk person när Göthes Koncernen bolagiserade affärsområdet ”Teknik” år 2015.

Företaget omsätter idag ca 11 Mkr presterat av två duktiga medarbetare. Göthes Teknik har renodlat sin affärsidé till att arbeta huvudsakligen med verktyg för skärande bearbetning. Det handlar om precisionsverktyg för verkstadsindustrin samt även till Bygg OEM Industrin dvs även Göthes Industribeslags kunder. Göthes Tekniks huvudområden är: Skärande verktyg, Hållande verktyg, Mätteknik, Kapande verktyg och Fästelement.

Göthes Teknik är Certifierade Återförsäljare för Sandvik Coromant och Dormer Pramet. Företaget har under 2019 i Sandvik Coromant nya Avtalsmodell, blivit klassificerad som: Strategisk Teknisk ÅF! Tidigare var Göthes Teknik AB en av 40 stycken selekterade & certifierade ÅF. I Sandvik Coromants nya och tuffare ÅF klassificering, har Göthes Teknik AB blivit utsedd till den nya och exklusiva titeln: Strategisk Teknisk ÅF i Sverige, en av åtta i hela Sverige - Bra betyg på spetskompetens!


Rörmokare eller rörmockare var från början ett slangord. Yrket utvecklades sent. Först när vatten och avlopp började dras in i bostäderna i slutet av 1800-talet. Som namnet anger arbetar en rörmokare, rörläggare eller rörinstallatör med alla sorters rör. Redan för 5.000 år sedan fanns det på Kreta vattenledningar av terrakotta. De var redan då koniska i en ända för att kunna skjutas in i varandra. De äldsta metallrören, som var av koppar, har man hittat i Egypten. De är över 4.700 år gamla. Vid tiden för vår tideräknings början, i Rom och Pompeji, har man funnit varmvattenledningar till bad och termer. Då värmdes vattnet upp av ugnar, men också av varma källor. Så även detta yrke har en lång tradition.

Källhänvisning: Text och bild från Flinks Järn


Vi arbetar efter gällande GDPR bestämmelser. Vår policy hittar du via nedan knapp.


facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.