Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa utskicket?  Läs utskicket i webbläsaren.

I den här månadens informationsbrev från oss på Cards And More har vi glädjen att presentera ett nytt ansikte på CaM. Vi hälsar Mats Arvidsson varmt välkommen, läs mer om honom nedan.

Vi har öppet under Jul & Nyår: 23/12, 27/12, 2/1, 3/1, 7/1-10/1

Vill även passa på att tipsa om att det nu är sista chansen att byta in er gamla Zebraskrivare och köpa en ny till rabatterat pris, mer information finns här nere.

Tony Garvill


Den 4 november började Mats Arvidsson hos oss som försäljningsansvarig. 

Mats har en civilingenjörsexamen i botten och ett starkt intresse för människor och teknik. Med över 15 års erfarenhet av försäljning inom B2B kommer Mats in med viktig erfarenhet. Senaste uppdraget var som ansvarig för försäljning av utvecklingstjänster och övervakningsprogramvaror för nät. 

- Mitt ledord har alltid varit hjälpa. Att hjälpa kunden lösa ett problem, bli effektivare, spara/tjäna pengar eller liknande säger Mats. 

Fokus för Mats kommer att vara att bredda Cards and Mores kundbas, men även att fördjupa relationen med befintliga kunder. 

- Jag var i den här branschen på 90-talet, så det känns inspirerade och kul att få "komma hem" till kort- och etikettlösningar igen, avslutar Mats.

Vi önskar Mats välkommen ombord och lycka till! 

Kontaktuppgifter:
Mats Arvidsson
mats@cardsandmore.se
070-309 50 64


KAMPANJ!

Med inbyteskampanjen från Zebra på etikett- och kortskrivare kan du spara upp till 5 000 kr på utvalda skrivare.

Är det dags att byta din gamla skrivare mot en ny med de senaste funktionerna? Passa då på att nyttja Cards and mores kampanj där ni kan få upp till 5 000 kronor i rabatt vid köp av en ny skrivare. Uppgradera och framtidssäkra din utskriftslösning nu.

  • Kompatibelt med framtida nätverkskrav
  • Få tillgång till nya möjligheter till anslutning (BlueTooth, WiFi)
  • Användarvänlig skrivare
  • Garanti för er nya skrivare
  • Rabatt på Zebra Care för ett tryggt ägande av skrivaren

Inbyteskampanjen gäller alla fabrikat av inbytesskrivare när du köper en ny Zebra-skrivare.

Kontakta oss på e-post eller telefon 019 – 107 107 så hjälper vi er med att välja rätt ersättningsskrivare samt hur ni nyttjar rabatten.


Teknik och säkerhetsnyheter!

Julkalendern

 

Förra året var det premiär för Cards And More julkalender, 24 tips om plastkort. Även det här året kommer vi köra en julkalender, men liknade fokus. Följ oss på facebook för att ta del av varje lucka!

Följ oss här!

Bärbar hjärnmätare läser av dina tankar: ”Kan styra din tv”

Tankestyrd teknik kommer allt närmare oss konsumenter. Franska Nextmind har utvecklat en puck som genom att läsa av dina tankar i realtid gör att du kan styra din tv utan fjärrkontroll. Men företaget är förteget om sin teknik.

LÄS MER!

Källa: Nyteknik.se
Foto: Nextmind VR

Drönare leverar paket!

Snabba leveranser av mindre paket i luften med Wings avancerade drönare. Det blir verklighet i Helsingfors under våren 2019 när Googles systerbolag etablerar sig i Europa.

(En nyhet som blivit aktuell igen!)


LÄS MER!

Foto: Per Danielson
Källa: Nyteknik.se

 

Cards and more Sverige AB
www.cardsandmore.se
info@cardsandmore.se
019-107 107
Nastagatan 12B, 702 27 Örebro

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss och använder etikett eller plastkortskrivare. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, skicka TA BORT i ämnesraden.