Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Dags för Friskvårdspengar?

Dags att utnyttja ditt friskvårdsbidrag innan årets slut eller skriva ut ett kvitto för årets redan spelade timmar i Olympiahallen?

Friskvård i Olympiahallen har haft en fanstastisk utveckling under flera år, tack vare er spelare och partners! Vi är en plats för både motion och hälsa, med många idrotter och friskvård på ett och samma ställe! Vi vänder oss till både privatpersoner och företag!

Ändå roligare och mer bekräftande blir det när en stor forskarrapport bekräftar att vår Rackethall erbjuder den överlägset bästa motionsformen för ett längre liv. Rapporten visar på att tennis eller badminton kan förlänga livet med 6-10 år”. Ja - ni läste rätt, se länk till artikeln nedan!!! 

Läs mer nedan om friskvårdspaket på oh och våra friskvårdspartners!


Välkomna till Olympiahallen - för ett längre liv!

Vi erbjuder dig som privatperson eller organisation ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, padel, golf, pingis och gym i Olympiahallen.

Det enda du behöver är ett spelkonto i vårt bokningssystem, från vilket du gör alla dina bokningar, oavsett idrott - du väljer efter ditt eget intresse och motivation!


Artikeln med forskarrapporten i Expressen

"Vi ser ett tydligt samband mellan idrotter som har mycket social interaktion och en längre livslängd – och det i sig motiverar ytterligare utredning. Att tillhöra en grupp som regelbundet träffas främjar en känsla av stöd, förtroende och gemenskap vilket visat sig bidra till en känsla av välbefinnande och förbättrad hälsa på lång sikt."

Klicka här eller på bilden för hela artikeln och listan på idrotter!


Olympiahallen - din Friskvårdspartner!

Låt Olympiahallen bli en del av ditt företags friskvårdsarbete. Låt din personal ha en gemensam plats för ditt företags friskvård och sociala aktiviteter, med många idrotter och friskvård under ett och samma tak. Gör det enkelt för både din personal och ditt företag. Skapa t ex gemensamma eller individuella friskvårds- /spelkonton i vårt bokningssystem, fyll på med önskat belopp och ni är snabbt igång för bokning och spel! Vi kan också sätta ihop olika paket anpassade för ditt företag för de olika idrotterna, men också olika träniningar/utbildningar (som sköts av idrottsföreningarna) och våra friskvårdspartners.


Benify - vår Friskvårdspartner!

Olympiahallen är partner till Benify. Det har varit en succé sedan starten! Är ditt företag anslutet till Benify så kan det inte bli enklare.  Olympiahallens tjänster finns tillgängliga via Benifys förmånsportal. Är ditt företag inte anslutet, kontakta Benify.


Helsingborg Stad, Ikea, CapGemini, Tetra Pak, Telia är några exempel på kunder till Benify, som möjliggör och förenklar hela friskvårdserbjudandet för deras anställda.


Friskvårdskonto, med löstider och rabatt!

Vi premierar de som har spelkonton i vårt bokningssystem med 10% rabatt. Vid en insättning av t ex 2.000 kr kommer det digitala friskvårds- spelkontot automatiskt att fyllas på med ytterligare 200 kr - vi brukar likna det med ett ”digitalt 10-kort”.

Klicka här för registrering av spelkonto!

Friskvård, med abonnemang

Friskvårdspaket kan även användas vid tecknande av säsongsabonnemang mot faktura, för tennis, badminton, padel, golf och gym! 

Klicka här och fyll i avsett formulär för Friskvårdskvitto - för er som står ansvariga för abonnemanget på oh!


Våra föreningar och partners

Olympiahallen, tillsammans med våra samarbetspartners, är öppna för dialog om att skapa friskvårdspaket anpassade efter ditt företags olika behov. Välkommen att kontakta hallchefen för dialog!

e-post: soren följt av @olympiahallen.se


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om våra verksamheter!

Hitta hit

oh! Ligger bakom Olympia fotbollsstadium (öster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.