Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Leveranstider under jul- och nyårshelgerna

Jul- och nyårshelgerna är snart här och bjuder på många röda dagar. Därför vill vi uppmärksamma att leveranstiderna under veckorna 52-1 är något längre än normalt. För att garantera din leverans innan 22 december rekommenderar vi att du planerar och skickar in din beställning i god tid innan. Vi finns på plats under jul och nyår och du kan alltid nå oss gällande produktförfrågningar, beställningar och leveranser på info@lab.se.  


Vill du inte ha våra nyhetsbrev?

Under 2020 kommer vi att skicka ut informationsbrev gällande produktnyheter, öppettider och kampanjer. Om du inte vill ha våra informationsbrev kan du avregistrera dig från våra utskick via länken nederst på sidan.


Några frågor? Kontakta oss!

VD och säljare

Beatrice Orback 
08-29 60 24
beatrice@lab.se

Säljare

Linda Widar Larsson
08-29 60 18 
linda@lab.se

Säljare

Janina Lindo
0300-52 12 21
janina@lab.se


Om LAB Diagnostics

LAB Diagnostics Nordic marknadsför och säljer produkter inom diagnostik och laboratorier, främst mot sjukhus- och veterinärverksamhet. Huvudområdena förutom diagnostik, biobankning och laboratorieverksamhet är automationslösningar och rådgivning kring stora och små laboratorieprojekt. Vi tillhandahåller ofta och gärna skräddarsydda lösningar för kunder med specifika behov.

Tillsammans med våra systerbolag har vi en service- och supportorganisation som består av 14 personer runt om i Sverige, Norge och Danmark. Alla våra tekniker har kvalificerad kompetens och kunskap inom sina områden.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.