Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Råa ingredienser ✿ Kallpressade ✿ Handplockade ✿ Aloevera och C-vitamin baserade

Abloom är en hudvårdsserie från Nederländerna som är 100% naturlig och effektiv. Den vårdar alla hudtyper och alla åldrar. Vi blandar egna peelingar och masker i vår Abloom ansiktsbehandling för att ge det bästa åt just din hud.

Abloom är så mycket mer än bara hudvård. Med sitt holistiska tänkande så rekommenderar Abloom att minska på sockerintaget och öka intaget på kisel, som finns i bl.a.brunt ris, spenat och havre. Även bär innehåller höga halter antioxidanter och ger bra skydd mot hud och kropp.


I en Abloom ansiktsbehandling på 75 minuter ingår dubbelrengöring, peeling, dekolteemassage, 3 olika massage tekniker, mask, massage av armar och händer och slutprodukter.

I en Abloom ansiktsbehandling genomför vi dessa 3 massagetekniker:

Lymfdränage- för att transportera bort slaggämnen och överflödsvätska från vävnaden.

Akupressur- för att frigöra toxiner och stimulering av energiflödet.

Djupvävnadmassage- för stimulering av bindväven och muskelavslappning.


Erbjudande

Boka in din Abloom ansiktsbehandling för 95€ och få den på 105 minuter och frans & brynfärg som gåva!

Erbjudandet är i kraft på behandlingar i januari 2020. 


3 olika hemmaprodukter av Abloom

Purifying cleanser

Denna cleanser rengör effektivt utan att störa hudens skyddsbarriär. Med sin mix av medicinska örter, terapeutiska oljor och sofistikerat sjögräs så återfuktas, mjukgörs och behandlas även den mest krävande huden.

Day cream

 Full av antioxidanter, vitaminer och mineraler. stärker immunförsvaret, förbättrar kollagenbildning och blodcirkulationen samt återfuktar.

Miracle treatment oil

 Några_droppar_av_denna olja gör underverk för din hud. Den innehåller 22 kraftfulla ingredienser bl.a. gurkmeja, jojoba, lakrits och c-vitamin. Perfekt för alla hudtillstånd, även akne och rosacea då oljan är starkt anti-inflammatorisk.


Kosmetolog Natalies tankar om Abloom:

" Efter att jag fått en Abloom ansiktsbehandling så kändes min hud klar, jämn i hudtonen och hade en fin lyster som höll i sig i flera dagar efter. Även svullnaden av en inflammerad finne hade gått ner något otroligt. Efter att ha använt produkterna i en vecka blev röda märken efter finnar märkbart mindre synliga och huden kändes så frisk och lystrig. "


✿ Kom in till salongen så berättar Natalie gärna mer om Abloom och deras underbara produkter. Glöm heller inte bort att ta del av Abloom erbjudandet. Ha en underbar dag! ✿


Januari Erbjudande!

Ny hårfärg och Fransar & Bryn fixade som gåva!

När du kommer och färgar ditt hår i januari får du dina fransar färgade och brynen formade och färgade som gåva! Erbjudandet gäller växtfärg, lerfärgning, färgning med ekofärg samt ljusfärgning.

Du får 20 % rabatt på alla La Cordier hårprodukter!

Vi har ett stort utbud av La Cordiers hårvårds produkter. I hyllan finns schampo, balsam, hårmasker och stylingprodukter. Under januari månad ger vi dig 20 % rabatt på hela sortimentet.


I enlighet med den lagstadgade GDPR policyn har vi uppdaterad hemsidan med vår dataskydds- och personuppgiftspolicy. Detta för att du ska känna dig trygg, att även i framtiden kunna kontaktas av oss på Kika's i marknadsföringssyfte, samt ta del av våra hjärtliga erbjudanden. Vi ber dig följa länken för att läsa mera här

Följ Kika's på sociala mediar för fina erbjudanden och dagliga uppdateringar från salongen 

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.