Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Torsdag den 11 november 2019


Vi på Prodex tar nu nästa steg och skickar ut en till säljare på vägarna!

 

Dennis Löfstrand börjar som resande säljare på Sverige. Dennis har jobbat hos oss som montageledare i över 2 år. Både vi på Prodex och Dennis ser mycket fram emot detta. Dels som en utveckling för Dennis men framför allt för att hinna serva våra kunder. Dennis kör en norrlands sväng nästa vecka. Från Kiruna och söderut.


Ring oss för besiktningar och montage inför vintern så ni vet att er anläggning har rätt status.

Grejerna slits. Ibland fortare än vad man tänkt sig. Ring om ni är osäker.


Vi påminner också om att vårt lager är välfyllt och att vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!


026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.