Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

Klarhet mitt i bruset.

Stäng ute brus och öppna upp för bra ljud och röstsamtal i kontorslandskapet, på gymmet eller flyget med nya AirPods Pro. Med Always-on Retinaskärmen på Apple Watch Series 5 kan du snegla på din klocka under mötet och se om telefonsamtalet eller meddelandet är viktigt. Gör en snabb anteckning på din iPad med Apple Pencil och Smart Keyboard. Detta är bara några av funktionerna som redan blivit självklara!

Ännu mer magiska tillsammans.

Aktiv brusredusering ger fylligt ljud till musik, poddar och telefonsamtal. Mer flexibel passform för en bekväm känsla hela dagen. AirPods Pro tål svett och vatten, så de klarar dina träningspass.*

*AirPods Pro är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten samt IPX4-märkta. Graden av tålighet mot vatten och svett är inte permanent. Laddningsetuiet är inte svett- eller vattentåligt.

iPad. Som en dator. Och ändå helt annorlunda.

Den populäraste iPad-modellen har en större 10,2-tums Retina-skärm1) stöd för Apple Pencil och Smart Keyboard2) och otroligt mångsidiga iPadOS. Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras.

1) Skärmstorleken mäts diagonalt.
2) Tillbehör säljs separat. Apple Pencil (första generationen) fungerar med 9,7‐tums iPad Pro, 10,5‐tums iPad Pro, 12,9‐tums iPad Pro (första och andra generationen), iPad Air (tredje generationen), iPad (sjunde generationen), iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen). Smart Keyboard fungerar med iPad (sjunde generationen), iPad Air (tredje generationen) och 10,5‐tums iPad Pro.

Klicka på bilden för mer information.

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se
Vi svarar vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Malmö
Fridhemstorget, 217 53 Malmö

Öppet: Vardagar 10.00 - 18.00 • Lördag och Söndag stängt

TM och © 2019 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter