Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev Februari - 20

Välkommen till oss på Olofssons i Syd AB och vårt månatliga Nyhetsbrev.

Här berättar vi om vad som händer hos oss,  om nyheter från våra leverantörer och övrigt intressant från branschen.


Januari har passerat och det känns som lite vår i luften :-)

Vi har haft full rulle med inventering, leveranser och utbildningar och ser fram emot en Februari fylld med möjligheter.

Vi vill puscha lite för en av våra specialitéer, nämligen  redskapsrenoveringar! 

Ofta är inte skopan eller snöbladet etc slut bara för tänderna eller slitstålet är dåligt. Vi hjälper dig att fixa dina redskap så de blir effektiva och funktionella igen för en bråkdel av kostnaden för ett nytt.

Kontakta oss på 0454-321240 så hjälper vi dig att bli effektivare.


Oisyd på Manitou Verkstadsutbildning

Det är mycket som händer med moderna teleskoplastare. Teknik och system utvecklas hela tiden för att bli effektivare, miljövänligare, säkrare och i många fall enklare för maskinföraren.

Med detta måste vi som auktoriserad verkstad ständigt kompetensutvecklas för att kunna hjälpa, serva och reparera moderna maskiner. 

Nyligen hade Manitou sin utbildning för verkstadstekniker i Scantrucks lokaler i Rosersberg där autoriserade verkstäder från hela Sverige deltog, naturligtvis så även vi.

Fyra hektiska, intensiva och roliga dagar med både teoretiska och praktiska övningar med duktiga kollegor och kunniga instruktörer.

Ni skall känna er trygga när ni anlitar oss för service eller reparation på er Manitou Teleskoplastare. 


Nyligen Levererat

Vi levererade vår första Manitou MLA533 nyligen till vår kund i Skåne.

Manitou MLA533 är en midjestyrd lastare på 8 ton som lyfter ca 5 ton och som dessutom är teleskoperande upp till 5,2 meter. Användningsområderna ökar naturligtvis med en maskin som detta och blir därför en kostnadseffektiv investering.

Vi tackar vår kund i Skåne för att vi fick förtroendet att leverera maskinen till er och önskar er mycket nytta och nöje med er nya investering. 


MÅNADENS ERBJUDANDE

Vi förlänger kampanjen på Marknadens bästa stöldskydd för maskiner


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.